املاح معدني كلسيم و آهن و ساير تركيبات براي استحكام جمجمه و افزايش مقاومت لازم و ضروري است و كسانيكه به كارهاي فكر و مغزي و روحي مشغولند از پروتئين سبك بايد بيشتر بهره گيرند
شفاآنلاین>سلامت> انواع پروتئينها توانايي مغز را افزايش داده و با قندهاي طبيعي كار مغز بيشتر ميشود، چربيها براي نرمي نسوج مغز نيز در حد مناسب داراي ارزش ميباشد و ويتامينها براي سرزندگي و خوبي و خوشي جان و جسم لازم ميباشد.
به گزارش شفاآنلاین، املاح معدني كلسيم و آهن و ساير تركيبات براي استحكام جمجمه و افزايش مقاومت لازم و ضروري است و كسانيكه به كارهاي فكر و مغزي و روحي مشغولند از پروتئين سبك بايد بيشتر بهره گيرند كه مصرف فوقالعاده گوشت و پروتئينهاي حيواني موجب افزايش(increase) بياندازه جريان الكتريسيته و ايجاد عصبانيت و حالت تهاجمي ميشوند.
مغز انسانها با مصرف غذاها، محيط و انرژيهاي آن، آموزش و تعليمات و انواع انرژيهاي القايي داراي گوناگوني در افكار رفتار، خاصيت دفاعي و ديگر اعمال ميشوند و كسانيكه مغز پاك و بدون مواد زائد دارند بهتر ميتوانند مسائل را درك كرده عكسالعمل مناسب از خود بروز دهند.گرچه براي زندگي بهتر تقويت (Reinforcement)همه اعضاء مهم ميباشد ولي اهميت مغز بيشتر از اعضاي ديگر بوده و بايد به آن بيشتر اهميت دهيم.