کد خبر: ۱۸۲۰۲۵
تاریخ انتشار: ۰۲:۰۰ - ۳۰ دی ۱۳۹۶ - 2018January 20
معاون وزیر بهداشت ضمن معرفی ۷ استان ناامن غذایی در کشور گفت: ۳.۵ درصد کودکان زیر ۵ سال در این استان‌ها دچار سوءتغذیه هستند.

شفا آنلاین>سلامت>معاون وزیر بهداشت ضمن معرفی ۷ استان ناامن غذایی در کشور گفت: ۳.۵ درصد کودکان زیر ۵ سال در این استان‌ها دچار سوءتغذیه هستند.

به گزارش شفاآنلاین،علیرضا رئیسی در ارتباط با بحث امنیت غذایی در کشور اظهار داشت: این مسئله جزء تعهدات کشورهای مختلف ازجمله ایران به سازمان ملل بوده و ما نیز تلاش می‌کنیم اقدامات و گام‌های مؤثری در این زمینه برداریم.

وی افزود: در ایران 7 استان از لحاظ امنیت غذایی ناامن معرفی شده که در این راستا نه تنها سلامت غذایی مطرح بوده، بلکه دسترسی، تولید و سایر عوامل فیزیکی و محیطی مرتبط با مواد غذایی در این استان‌ها مطرح است.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد:‌ سیستان و بلوچستان، هرمزگان، ایلام، کرمان، بوشهر، اردبیل و خراسان جنوبی 7 استان ناامن غذایی در کشور بوده که 3.5 درصد کودکان زیر 5 سال در این استان‌ها دچار سوءتغذیه هستند.

رئیسی اعلام کرد: یکشنبه هفته آینده جلسه‌ای با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با حضور استانداران این 7 استان و رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی آنها با همکاری وزارت بهداشت خواهیم داشت و اقدامات و برنامه‌ریزی‌های لازم در این راستا مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

وی عنوان کرد: البته در این 7 استان با همکاری بنیاد علوی، بنیاد برکت، سازمان بهزیستی و کمیته امداد، حمایت‌های تغذیه‌ای از مادران باردار انجام گرفت و سبدهای غذایی به همین منظور میان زنان باردار توزیع می‌شود.

معاون وزیر بهداشت گفت: این سبدهای تغذیه‌ای علاوه‌بر تأمین سلامت باروری زنان سبب شده که نوزادان نیز در رنج نرمال متولد شده و رشد جسمانی آنها نیز مناسب باشد.

رئیسی بابیان اینکه سوءتغذیه دو طیف دارد گفت: کم‌خوری و پرخوری هر دو شامل سوءتغذیه هستند ولی معضل پرخوری در ایران همچون بسیاری از کشورهای جهان تبدیل به یک مشکل شده است و اکنون 60 درصد جمعیت ایران که سن بالای 18 سال دارند، دچار اضافه‌وزن هستند.

وی عنوان کرد: زنان اضافه‌وزن و چاقی بیشتری نسبت به مردان داشته که این مسئله ارتباط مستقیمی با کم‌تحرکی دارد. همچنین مردمان استان مازندران از لحاظ اضافه‌وزن در رتبه نخست بوده و در کنار این از معضل کم‌تحرکی نیز رنج می‌برند، البته آمار مازندران با دو تا سه استان دیگر از لحاظ اضافه‌وزن تفاوت معناداری ندارد ولی با این‌حال برای رفع این مشکل همه ارگان‌ها باید دست‌به‌کار شوند و وزارت ورزش و جوانان و هم بنیاد مسکن و شهرسازی در این راستا سهیم هستند.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه برخی از کشورها، ادارات آن محل پارک را کمی دورتر از ساختمان مرکزی راه‌اندازی می‌کنند، گفت: این مسئله سبب می‌شود افراد حداقل روزی 2 کیلومتر پیاده‌روی کند.

رئیسی در پاسخ به این سؤال که کارمندان و مدیران وزارت بهداشت چقدر دچار اضافه‌وزن و چاقی هستند،‌ افزود: آمار چاقی و اضافه‌وزن در این قشر همچون سایر  اقشار جامعه بوده و همه افراد باید تحرک و ورزش، تغذیه سالم را مدنظر قرار دهند.

برچسب ها: سلامت ، بهداشت ، سوتغذیه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: