شفا آنلاین>سلامت>رئیس انجمن پزشکی لیزر ایران در مورد انجام لیزر در مراکز مامایی و آرایشگاهها هشدار داد و گفت: ذائقه مردم را در زمینه لیزر باید از زیبایی به سمت تشخیص و درمان بیماریها ببریم.
به گزارش شفا آنلاین، رضا فکرآزاد در نشست خبری یازدهمین همایش سالیانه انجمن علمی پزشکی لیزر ایران، اظهار داشت: این همایش 6 تا 8 دی ماه سال جاری در سالن فرهنگی میلاد سازمان انرژی اتمی با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته این حوزه و جهت ارائه جدیدترین دستاوردها برگزار میشود.
وی افزود: همه تخصصهای پزشکی میتواند از لیزر بهرهمند شوند البته باید نحوه استفاده از این فناوری را فرا گیرند چرا که ایمنی کاربران و بیماران همچنین همراهان آنها بسیار حائز اهمیت است که این موضوع در کنگره نیز مورد بحث قرار میگیرد.
رئیس انجمن پزشکی لیزر ایران با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از 400 نفر عضو این انجمن هستند، گفت: لیزر در کشور ما بیشترین تقاضا را برای زیبایی دارد این در حالی است که باید ذائقه مردم را به سمت تشخیص به درمان ببریم.
فکرآزاد گفت: کلمه لیزر همچنین سلولهای بنیادی و نانو در افکار عمومی انتظارات مردم را بالا برده و هر چند که این مباحث انقلابی در حوزه علم و فناوری به شمار میرود ولی هنوز در مراحل اولیه هستند و این مسأله در واقع بنایی برای سوءاستفاده از نگرش مردم توسط برخی بوده است.
وی تأکید کرد: مردم برای اینکه از این علم پزشکی بهرهمند شوند باید سؤالات مربوطه را از پزشک مرتبط بپرسند، گفت: آرایشگاهها و دفاتر مامایی منبع خوبی برای انجام لیزر نیستند و افراد باید نزد کسانی که دورههای لازم را دیدهاند جهت استفاده از لیزر بهرهمند شوند.
رئیس انجمن پزشکی لیزر ایران اضافه کرد: مراکزی که تابلو و سربرگی در ارتباط با لیزر ندارند نمیتوان به آنها جهت انجام لیزر تکیه کرد، گفت: مردم برای بررسی صحت و سقم این مسأله میتوانند از شبکههای بهداشت منطقه استفاده کنند و توجه داشته باشند که شبکههای اجتماعی منبع خوبی برای این بررسی نیست.
فکرآزاد گفت: انجمن لیزر پزشکی نیز لیست پزشکان دوره دیده را در سایت خود قرار داده و کسانی که میخواهند از این علم بهرهمند شوند باید قبل از آن اطلاعات لازم را کسب کنند.
وی با تأکید بر اینکه لیزر سرطان ایجاد نمیکند و کسی که سرطان دارد باید با احتیاط از لیز برای آن استفاده شود، گفت: لیزرتراپی میتواند به بیماران کمک کند تا زودتر بهبود یابند و کیفیت زندگیشان افزایش پیدا کند به طور مثال در برخی از کشورها جهت بهبود زخمهای دهانی بعد از شیمی درمانی از روشهای لیزتراپی استفاده میکنند.