کد خبر: ۱۷۶۶۵۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۱۵ آذر ۱۳۹۶ - 2017December 06
آلزایمر این‌روزها به شدت گسترده شده و حتی در مواقعی نه فقط افراد مسن بلکه جوان‌ترها را نیز درگیر می‌کند.

شفا آنلاین>سلامت>آلزایمر(Alzheimer) این‌روزها به شدت گسترده شده و حتی در مواقعی نه فقط افراد مسن بلکه جوان‌ترها را نیز درگیر می‌کند.

به گزارش شفا آنلاین،شاید برای این بیماری درمانی وجود نداشته باشد اما دست کم می‌توان مانع ابتلا به آن شد.

1- اضافه کردن پروبیوتیک‌ها به برنامه غذایی روزمره می‌تواند ریسک ابتلا به آلزایمر را به حداقل برساند.

2- فاصله بین شام و زمان خوابتان را روی سه ساعت تنظیم کنید. فاصله بین شام تا صبحانه بهتر است 12 ساعت باشد. در این فاصله بدن می‌تواند پروسه از بین بردن آمیلوئید بتا که نوعی پروتئین مشکل ساز است و در مغز بیمار شکل می‌گیرد را از بین ببرد.

3- مکمل‌های سیتی‌کولین و دی اچ ای می‌تواند ارتباط بین سلول‌های اعصاب و مغز را قوی کند. با این حال قبل از مصرف این مکمل‌ها حتما با پزشک مشورت کنید.

4- اگر از غذاهای کنسروی استفاده می‌کنند گاه به گاه جیوه بدن خود را با انجام آزمایش کنترل کنید چرا که برخی تحقیقات می‌گویند آنچه از ظروف فلزی منتشر می‌شود می‌تواند منجر به زوال عقل شود.

5- مصرف بیش از حد حبوبات، سبزیجات نشاسته‌ای و قند می‌تواند سبب بروز التهاباتی مضر در بدن و مغز شود. تعادل را در مصارف غذایی خود رعایت کنید.

6- هفت تا هشت ساعت زمان مناسبی برای خواب شبانه است تا بدن بتواند انرژی خود را بازیابی کند. این زمان خواب برای جلوگیری از ابتلا به آلزایمر ضروری است. بیمارانی که در خواب مشکل دارند معمولا از داروهای حاوی ملاتونین برای تنظیم زمان خواب خود استفاده می‌کنند.

7- دانشمندان می‌دانند که هورمون استرس، کورتیزول می‌تواند به هیپوکامپ که مرکز حافظه در مغز است صدمه بزند. برای کنترل استرس خود تلاش کنید و اگر از پس مدیریت کردن آن بر نمی‌آیید حتما از یک متخصص کمک بگیرید.

برچسب ها: بیماری ، سلامت ، آلزایمر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: