کد خبر: ۱۷۵۲۰۲
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۰ - ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - 2017November 25
پیتزای فلافل یک سبک از تهیه‌ی فلافل به همراه سبزیجات است. در این پیتزا، به جای خمیر پیتزا،از مایه‌ی پخت فلافل استفاده می‌شود.
شفا آنلاین>تغذیه>پیتزای فلافل یک سبک از تهیه‌ی فلافل به همراه سبزیجات است. در این پیتزا، به جای خمیر پیتزا،از مایه‌ی پخت فلافل استفاده می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این پیتزای متفاوت، با ما همراه باشید.

به گزارش شفا آنلاین،پیتزای فلافل یک سبک از تهیه‌ی فلافل به همراه سبزیجات است. در این پیتزا، به جای خمیر پیتزا،از مایه‌ی پخت فلافل استفاده می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این پیتزای متفاوت، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

-پیاز: یک عدد کوچک
-سیر: 3 حبه
-آب: یک چهارم پیمانه
-تخم کتان: یک چهارم پیمانه
-نخود: 400 گرم
-آرد: 2 قاشق غذاخوری
-فلفل: یک دوم قاشق چایخوری
-گشنیز تازه: یک پیمانه
-زیره: 2 قاشق چایخوری
-آرد نخودچی: نصف پیمانه
-نمک: به میزان لازم

مواد لازم برای روی پیتزا:

-پیاز حلقه شده: به میزان دلخواه
-گوجه فرنگی حلقه شده: یک عدد
-زیتون حلقه شده: کمی
-جعفری خرد شده: یک قاشق چایخوری
-پنیز پیتزای ورقه‌ای: به میزان لازم
-نخود پخته شده: یک پیمانه

طرز تهیه:

برای تهیه‌ی خمیر پیتزا، نخود را از شب قبل در آب خیس می‌کنیم. تخم کتان را در یک چهارم پیمانه آبی که در دستور گفته شده، خیس می‌کنیم تا آب به خورد آن برود.

نخود خیس شده را به همراه تخم کتان، پیاز، گشنیز و سیر و ادویه جات در مخلوط کن ریخته و آن را روی دور متوسط روشن می‌کنیم تا مواد کاملا خرد و یکدست شوند. پس از آن، مایه‌ی فلافل را با آرد نخودچی مخلوط کرده و خمیر می‌کنیم.

مایه‌ی به دست آمده را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و هر کدام از قسمت‌ها را داخل یک قالب پیتزا که آن را چرب کرده‌ایم قرار داده و کاملا با دست صاف می‌کنیم.

قالب‌ها را به مدت سی دقیقه در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار می‌دهیم.

نخود پخته شده را کاملا له می‌کنیم. وقتی خمیر پیتزای ما آماده شد، یک لایه از نخود پخته شده را روی آن قرار می‌دهیم سپس پنیرهای ورقه‌ای را روی لایه نخود، می‌گذاریم.

حالا نوبت سبزیجات است که آنها را به شکل دلخواه روی پیتزا می‌چینیم. به جای سبزیجاتی که در دستور گفته شده، شما می‌توانید از سبزیجات دیگری به دلخواه استفاده کنید.

بار دیگر قالب‌ها را به مدت 10 دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا پنیرها آب شوند سپس آن را سرو می‌کنیم.
برچسب ها: فلافل ، پیتزا ، تغذیه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: