کد خبر: ۱۷۲۴۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - 2017November 01
محرومیت از مطب برای دشمنان سلامت جامعه و کسانی که از عناوین طب سنتی یا اسلامی سوء استفاده می کنند، کافی و بازدارنده نیست.
شفا آنلاین>سلامت>رئیس انجمن پزشکان عمومی ایران گفت: محرومیت از مطب برای دشمنان سلامت جامعه و کسانی که از عناوین طب سنتی یا اسلامی سوء استفاده می کنند، کافی و بازدارنده نیست.
به گزارش شفا آنلاین،عباس کامیابی ضمن تاکید بر صیانت از نام پزشکان و طب عمومی افزود: متاسفانه معدودی از افراد در داخل جامعه پزشکی و افرادی هم خارج از حوزه پزشکی از عناوین طب سنتی یا اسلامی سوء استفاده می‌کنند که باید برخورد جدی با آنها انجام شود.

وی درباره صحبت ‌های اخیر وزیر بهداشت مبنی بر واکنش جامعه پزشکی به عملکرد برخی از افراد که تحت عناوین طب اسلامی یا سنتی به‌ گونه ‌ای غیرعلمی از جهل مردم برای درمان بیماری‌ ها سوء استفاده می‌ کنند، اظهار داشت: انجمن پزشکان عمومی نیز در این میدان در کنار وزارت بهداشت، نظام پزشکی و سایر نهادهایی ایستاده است که از نام و حیثیت پزشکی و سلامت مردم صیانت می‌کنند.

کامیابی با اشاره به مباحث مطرح شده اخیر در مورد انواع درمان‏ ها توسط برخی از افراد، افزود: موضوعی که در مورد برخی از این گونه افراد مطرح شده جدید نیست بلکه موضع‌ گیری در برابر مداخلات غیرعلمی آنها از سال ها پیش انجام شده و از جمله بنده نیز این موضوع را اولین بار چندین سال پیش در صحن شورای عالی نظام پزشکی مطرح کردم که سازمان هم پیگیری کرد اما متاسفانه این برخورد به دلیل دخالت برخی افراد صاحب ‌نفوذ و حمایت از فرد خاطی، متوقف شد.

وی با تاکید بر اینکه کلماتی که در خصوص طب سنتی و ایرانی گفته می ‌شود باید منطبق بر موازین علمی باشد، تصریح کرد: صحبت ‌های این افراد و برخی دیگر از مدعیان در کانال‌ های تلگرامی و سایت ها‌ مغایر با تجارب علمی است و باید با آن مقابله شود.

وی خاطرنشان کرد: به ‌ویژه که در کنار این صحبت‌ ها تجارت گسترده اقلامی تحت عنوان داروها و غذاهای طب سنتی با شعب متعدد در سطح کشور و بدون هرگونه نظارت دولتی، نشان می‌دهد مطامع اقتصادی بزرگی هم در کار است که قطعا مفسده‌انگیز خواهد بود.

رئیس انجمن پزشکان عمومی ایران صدور حکم محرومیت از مطب برای این‏ گونه افراد را ناکافی و غیربازدارنده دانست و تاکید کرد: باید با کسی که با نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی مردم را از واکسیناسیون منع می‌کند و آنها را تشویق می‌کند در درمان بیماری ‌های خطرناک ازجمله سرطان از درمان علمی پرهیز کنند، برخورد قضایی قاطع انجام شود.

وی تصریح کرد: این افراد دشمن سلامت جامعه و عاملی برای دیرباوری و بی‌اعتمادی مردم نسبت به اصول طب هستند و باوجود رسانه‌ ها و شبکه‌ های اجتماعی فعلی، برای آسیب زدن به سلامت مردم مسلما نیازی به پروانه مطب ندارند.

کامیابی خاطرنشان کرد: عنوان طب اسلامی و طب سنتی برحسب سیاست‌ های وزارت بهداشت به طب ایرانی تغییر یافته است و جالب اینکه مراجع تقلید نیز با آگاهی کامل نسبت به برداشت ‌های ناصحیح به نام دین واکنش نشان داده‌اند که می‌تواند فرصتی برای مبارزه با خرافات و عوام‌گرایی و مقابله با سوءاستفاده از اعتقادات و حساسیت‌های دینی جامعه باشد.
برچسب ها: طب سنتی ، سلامت ، پزشکان
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: