کد خبر: ۱۷۲۳۶۲
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۰ - ۱۱ آبان ۱۳۹۶ - 2017November 02
امروزه بیماری پوکی استخوان به یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه تبدیل شده است، طوری که سالانه میلیون‌ها نفر به آن دچار می‌شوند.
 شفا آنلاین:  نوشیدن دمنوش‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارند.

به گزارش شفا آنلاین:امروزه بیماری پوکی استخوان <Osteoporosis>به یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه تبدیل شده است، طوری که سالانه میلیون‌ها نفر به آن دچار می‌شوند.

 در این میان افراد بالای ۵۰ سال و به ویژه زنان بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری قرار دارند. در این مطلب گیاهانی را معرفی می‌کنیم که تاثیر بسزایی در حفظ سلامت استخوان‌ها و مقابله با پوکی استخوان دارند.
تخم‌گشنیز: مصرف گشنیز به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک شایانی می‌کند. برگ و تخم گشنیز سرشار از کلسیم، پتاسیم، منگنز، منیزیم و آهن است.
طرز تهیه دمنوش تخم‌گشنیز: ۲ قاشق چای‌خوری از تخم گشنیز را در یک فنجان آب گرم بریزید و بگذارید به مدت پنج تا ۱۰ دقیقه بماند، سپس مقداری عسل به آن اضافه کنید و روزانه ۲ بار این محلول را بنوشید.
طرز تهیه شیر بادام: یک فنجان بادام را شب قبل خیس کنید و روز بعد، آن‌ها را پوست بکنید و در آسیاب بریزید، سپس ۲ تا ۲ و نیم فنجان آب به آن بیفزایید. به پوره به دست آمده کمی پودر دارچین و عسل اضافه و دوباره آن‌ها را مخلوط کنید. این معجون را از صافی عبور دهید و هر روز آن را بنوشید، همچنین می‌توانید ۱۰ عدد بادام را در آب به مدت یک شب خیس کنید، سپس پوست آن‌ها را بکنید و یک فنجان شیر گرم به آن‌ها بیفزایید. کمی زعفران، هل و پودر زنجبیل به این مخلوط اضافه کنید و روزانه ۲ بار، قبل از صبحانه و خواب این ترکیب را بنوشید.
طرز تهیه دمنوش گزنه: ۳ قاشق غذاخوری برگ خشک گزنه را در یک فنجان آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را دَم کنید. می‌توانید روزانه چهار تا پنج فنجان از این دمنوش بنوشید.
طرز تهیه معجون زردچوبه، گزنه، رازیانه و پوست تخم‌مرغ: یک قاشق مرباخوری زردچوبه را به همراه ۲ قاشق غذاخوری از هر یک از گیاهان گزنه و رازیانه و یک قاشق مرباخوری پوست تخم‌مرغ در سه فنجان آب‌جوش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را دَم کنید. همچنین می‌توانید هنگام مصرف یک قاشق مرباخوری عسل نیز به آن بیفزایید.
نکته: مقدار این معجون برای سه بار در روز (صبح، عصر و شب) است. این ترکیب را باید به مدت یک هفته استفاده کنید.
طرز تهیه معجون سنجد: هر روز صبح نیم ساعت قبل از صبحانه، ۲ قاشق مرباخوری پودر سنجد (پوست، گوشت و هسته سنجد) را به همراه یک قاشق مرباخوری پودر سویای بوداده و یک قاشق مرباخوری عسل، در یک لیوان شیر کم‌چرب مخلوط کنید.
خواص دانه‌کنجد: دانه‌کنجد دارای کلسیم، منیزیم، منگنز، مس، روی، فسفر و ویتامین K و D است.
طرز تهیه معجون کنجد: یک قاشق چای‌خوری کنجد بوداده را به یک فنجان شیرگرم اضافه و این ترکیب را روزانه ۲ بار میل کنید.سپید
MNT


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: