پاییز هست و جشن رنگ ها و فصل کدو حلوایی. با این نان خوشمزه و مقوی پاییزتان را خوشمزه کنید
شفا آنلاین:
پاییز هست و جشن رنگ ها و فصل کدو حلوایی. با این نان خوشمزه و مقوی پاییزتان را خوشمزه کنید. مواد لازم:
آرد: 450 گرم
خمیرمایه: 20 گرم
شکر: 3 ق سوپ خوری
شیر: 150 میلی لیتر
کدوحلوایی پوره شده: یک دوم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
کره (ذوب شده): 2 ق س
مواد لازم رویه:
کره: یک ق س
شکر: 2 ق س
آرد: 2 ق س
پودر دارچین: یک دوم ق چ
تخم مرغ: یک عدد
نان کدو حلوایی؛ نانی بینظیر از میوه ضد سرطان
طرز تهیه:
1. برای تهیه خمیر، آرد، خمیرمایه، شکر و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید. کره ذوب شده، تخم مرغ و کدوحلوایی پوره شده را اضافه و مخلوط کنید. خمیر ار حدود 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای تمیز و مرطوب بپوشانید و حدود یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.
2. برای تهیه رویه، کره، شکر، آرد و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.
3. خمیر ورآمده را به شش قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت خمیر را دوباره به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت خمیر را روی سطح کار رول کنید. هر سه رول خمیر را از یک انتها به هم متصل کرده و به صورت گیس بافت روی هم قرار دهید.
4. گیس بافت های خمیر را به سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال داده و حدود 30 دقیقه استراحت دهید. سپس تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و مخلوط رویه را روی آنها بپاشید.
5. سینی فرد را حدود 25 الی 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها بپزند و طلایی و برشته شوند.