کد خبر: ۱۷۱۸۲۵
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - 2017October 28
ترکيبات موجود در ويتامين E، آن را تبديل به يک آنتي‌اکسيدان ضروري براي کمک به افزايش سيستم ايمني بدن کرده است
شفاآنلاین>تغذیه> از مزاياي ويتامين E براي بدنتان چه ميزان اطلاع داريد؟ اين ويتامين در تقويت سيستم ايمني بدن، مقابله با بيماري‌هاي قلبي، سرطان و بيماري‌هاي کبدي موثر است. از جمله منابع طبيعي حاوي اين ويتامين مي توانيم به گوجه فرنگي، دانه هاي روغني، پنير توفو، سبزيجات برگ سبز تيره و زيتون اشاره کنيم.

به گزارش شفاآنلاین، ترکيبات موجود در ويتامين E، آن را تبديل به يک آنتي‌اکسيدان ضروري براي کمک به افزايش سيستم ايمني بدن کرده است. اگر در رژيم غذايي‌تان به ميزان لازم و کافي ويتامين E دريافت کنيد شانس ابتلا به بيماري‌هاي قلبي، سرطان (Cancer)و بيماري‌هاي کبدي در شما به ميزان زيادي کاهش مي‌يابد.

تحقيقات (researches)نشان مي‌دهد مصرف ويتامين E درصد ابتلا به بيماري آلزايمر را به طرز شگفت‌انگيزي پايين مي‌آورد. علاوه بر اين ويتامين E يک ماده ضروري براي سلامت پوست و چشم‌ها هم هست. شما مي‌توانيد ويتامين E را به صورت قرص‌هاي مکمل موجود در داروخانه‌ها تهيه کنيد، اما در واقع اين کار هيچ ضرورتي ندارد چون طبيعت منابع بسيار زياد طبيعي را براي عرضه اين ويتامين در اختيار ما قرار داده است.

ميزان مصرف توصيه شده ويتامين E براي افراد بالغ روزانه 15 ميلي‌گرم است. در ادامه اين مطلب با خوراکي‌هايي آشنا مي‌شويد که سرشار از ويتامين E هستند و توصيه مي‌شود حتما از آن‌ها درون رژيم غذايي‌تان استفاده کنيد.

    دانه‌هاي روغني

دانه‌هاي روغني به دليل اينکه مملو از ويتامينE هستند بسيار شناخته شده‌اند. بادام گل سر سبد اين دسته از خوراکي‌ها است اما تمامي دانه‌هاي روغني مي‌توانند يک تامين کننده خوب و مناسب براي دريافت ويتامين E لازم براي بدن‌تان باشند. يک فنجان بادام مي‌تواند حتي بيش از اندازه نياز روزانه شما به ويتامين E را تامين کند.

    پنير توفو

پنير توفو که از بستن شير سويا تهيه مي‌شود يک منبع عالي براي مصرف ويتامين E است. علاوه بر اين توفو براي گياه‌خواران هم يک منبع مورد اطمينان جهت دريافت ويتامين E است. مي‌توانيد از توفو براي خوشمزه و يا طعم‌دار کردن غذاها و يا حتي تزئين بشقاب‌ غذاي‌تان هم استفاده کنيد. 100 گرم توفو حاوي بيش از 5 ميلي‌گرم ويتامين E است.

    سبزيجات برگ سبز تيره

سبزيجات برگ سبز تيره يکي ديگر از منابع غذايي مفيد براي تامين ويتامين E هستند. اما متاسفانه بيشتر ما از اهميت اين دسته از سبزيجات مفيد غافل هستيم و به ميزان لازم از آن‌ها استفاده نمي‌کنيم. سعي کنيد حتما از اين سبزيجات مفيد درون بشقاب غذاي‌تان استفاده کنيد زيرا آن‌ها تقريبا 10 تا 15 درصد از نياز روزانه شما به اين ويتامين را تامين مي‌کنند. همچنين سبزيجات برگ سبز تيره حاوي مقدار زيادي از ساير ويتامين‌ها، مواد معدني و فيبر هستند. خبر خوب اينکه آن‌ها کالري زيادي ندارند.

    زيتون

نگران نباشيد! اگر شما هم در رژيم غذايي‌تان از زيتون استفاده مي‌کنيد و مصرف آن را هيچ‌گاه فراموش نمي‌کنيد، مي‌توانيد خاطر جمع باشيد چون حتما بدين شکل ميزان لازم ويتامين E بدن‌تان را تامين مي‌کنيد. انواع زيتون حاوي مقدار زيادي اسيد‌هاي چرب مفيد براي سلامت قلب و سيستم گوارشي هستند. 100 گرم زيتون سبز حاوي 18 درصد ويتامين E است که براي سلامت بدن‌تان به آن نياز داريد.

    گوجه‌فرنگي

گوجه‌فرنگي سرشار از موادي مغذي است که براي سلامت ما بسيار مفيد هستند. حتي اگر گوجه فرنگي خشک شده در آفتاب يا رب گوجه فرنگي هم مصرف کنيد باز هم مواد مفيد بسياري را دريافت خواهيد کرد. يک چهارم فنجان رب گوجه فرنگي حاوي تقريبا 3 ميلي‌گرم ويتامين E است و اين حجم يک‌پنجم ميزان ويتامين لازم در طول روز براي بدن است. گوجه فرنگي حاوي آنتي‌اکسيدان، منيزيم، پتاسيم و فسفر همراه با ويتامين A و ويتامين C است. سبزيجات خشک اغلب مردم فکر مي‌کنند فقط بايد از سبزيجات (گياهان) خشک شده براي طعم‌دار کردن غذاها استفاده کنند. اما در واقع اين سبزيجات حاوي انواع ويتامين‌ها و مواد معدني مفيد هستند.

براي مثال ويتامين A، E،B ، C و K همراه با مقدار قابل توجهي فسفر و آهن از جمله مواد مفيد موجود در اين سبزيجات هستند. سبزيجات خشک شده مثل جعفري، آويشن (پونه کوهي) و يا ريحان همگي مي‌توانند تا حدودي نياز شما به ويتامين E را تامين کنند.
برچسب ها: سرطان ، تحقيقات ، تغذیه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: