رئیس کل سابق سازمان نظام پزشکی ایران، گفت: سالانه در حدود ۱۰۰ هزار نفر به تعداد بیماران مبتلا به سرطان در کشورمان افزوده می شود.
شفا آنلاین:رئیس کل سابق سازمان نظام پزشکی ایران، گفت: سالانه در حدود ۱۰۰ هزار نفر به تعداد بیماران مبتلا به سرطان در کشورمان افزوده می شود.
به گزارش
شفا آنلاین: دستگاه جدید رادیوتراپی به همراه بخش شیمی درمانی <Chemotherapy>برای ارائه خدمات بهتر به بیماران مبتلا به سرطان، در مرکز گامانایف ایران مورد بهره برداری قرار گرفت.
در این مراسم که در مرکز گامانایف ایران وابسته به بنیاد خیریه کامرانی برگزار شد، معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، رئیس کل سابق سازمان نظام پزشکی ایران، به همراه مدیران مرکز گامانایف و جمعی از متخصصین و جراحان مغز و اعصاب و بیماران حضور داشتند.دکتر علی رضا زالی رئیس کل سابق سازمان نظام پزشکی ایران و عضو هیات علمی مرکز گامانایف ایران، در این مراسم با اشاره به نقش تجهیزات پزشکی به روز در زمینه درمان بیماران مبتلا به سرطان، گفت: سالانه در حدود ۱۰۰ هزار نفر به تعداد بیماران مبتلا به سرطان در کشور افزوده می شود که از این بابت، می بایست تجهیزات و مراکز درمانی ما با توجه به نیاز این دسته از بیماران، تجهیز شوند.
این جراح مغز و اعصاب، از مرکز گامانایف ایران به عنوان تنها مرکز مجهز به دستگاه گامانایف در کشور نام برد و افزود: متاسفانه تحریم ها باعث شده تا این مرکز برای استفاده از این دستگاه در یک سال و نیم اخیر دچار مشکل شود. در حالی که تاکنون بالغ بر ۹ هزار بیمار مبتلا به سرطان در این مرکز تحت مداوا و درمان قرار گرفته اند.
زالی ادامه داد: در چند سال گذشته که دستگاه گامانایف در این مرکز فعال بود، تنها بیماران کشور که از سایر کشورهای همسایه و منطقه نیز بیماران برای درمان به این مرکز می آمدند.
بر اساس همین گزارش، دکتر محمدهادی ایازی معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت، در این مراسم، گفت: اگر بخواهیم نظام سلامت را اجتماعی کنیم باید به سمت مشارکت بیشتر مردم برویم تا خودشان به فکر سلامت خود بوده و سبک زندگی سالمی را انتخاب کنند.
وی افزود: دولت به تنهایی نمی تواند برای تقویت اقدامات در حوزه سلامت کاری انجام دهد، بطوریکه در قانون برنامه ششم توسعه ۱۰ درصد از مراکز بهداشتی به خیرین و بخش خصوصی باید واگذار شود.
معاون وزیر بهداشت معتقد است که باید از ظرفیت همکاری مردم استفاده کنیم تا زیرساخت های نظام سلامت کشور از توسعه بیشتری برخوردار شود.
همچنین، دکتر سهراب صادقی رئیس مرکز گامانایف ایران، با اشاره به خیریه بودن این مرکز درمانی در کشور، گفت: برخی سرطانها درمان جراحی و درمانهای کمکی بعدی همانند رادیوتراپی و شیمی درمانی نیاز دارند. بعد از تاسیس مرکز گامانایف، اولین دستگاه گامانایف کشور در این مرکز راه اندازی شد و طی سالهای گذشته بیماران زیادی از داخل و خارج کشور به این مرکز مراجعه کرده و تحت درمان قرار گرفته اند.
این جراح مغز و اعصاب با اشاره به خارج شدن دستگاه گامانایف از مسیر خدمات رسانی به بیماران، افزود: دستگاههای دیگری که به کمک جراحان میآید، رادیوتراپی است که بهترین دستگاهها در این مرکز نصب شده و دومین دستگاه روز گذشته در این مرکز نصب و راه اندازی شد.مهر