کد خبر: ۱۷۰۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۲۷ مهر ۱۳۹۶ - 2017October 19
بسیاری از اختلالات روانی با استرس ها و تنش های محیطی از جمله عوامل اقتصادی و اجتماعی ارتباط نزدیکی دارند
شفا آنلاین>اجتماعی>یک روانپزشک گفت: یکی از مهمترین اقدامات برای بهبود سلامت روان جامعه، تلاش برای انگ زدایی نسبت به افراد مبتلا به اختلالات روانی است که متاسفانه هنوز در جامعه رواج دارد.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر امیر شعبانی افسردگی را شایع ترین اختلال روانپزشکی خواند و افزود: بسیاری از اختلالات روانی با استرس(Stress) ها و تنش های محیطی از جمله عوامل اقتصادی و اجتماعی ارتباط نزدیکی دارند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه عوامل بیولوژیک و روان شناختی در بروز اختلالات روانی نقش دارند، تصریح کرد: یکی از عوامل مؤثر در بروز استرس در هر فرد نوع شغل و مسئولیت شغلی وی است. در واقع ثبات درآمد، بیمه های شغلی و به طور کلی امنیت شغلی در شکل گیری وضعیت سلامت روان افراد تاثیر دارند.

این روانپزشک اظهار کرد: طبق یک بررسی ملی ۲۳.۶ درصد مردم ایران در یک سال گذشته به نوعی به اختلالات روانپزشکی مبتلا بوده و نیاز به درمان های متناسب روانپزشکی(Psychiatry) داشته اند که البته در این مطالعه فقط اختلالات اضطرابی، خلقی، روان پریشی و مصرف مواد گزارش شده است.

وی ادامه داد: در مطالعه ذکر شده اختلالات خواب، شخصیت، بخشی از اختلالات دوقطبی، اختلالات جنسی و برخی از اختلالات دیگر ارزیابی نشده اند که با احتساب این ها قطعا میزان افراد مبتلا بیش از میزان گفته شده است.

این استاد دانشگاه افزود: یکی از مهمترین اقدامات برای بهبود وضعیت سلامت روان جامعه، تلاش برای انگ زدایی و نگرش منفی جامعه نسبت به افراد مبتلا به اختلالات روانی است که متاسفانه هنوز در جامعه این دیدگاه منفی رواج دارد و حتی در میان قشر فرهیخته و تحصلکرده نیز رایج است.

عضو هیئت مدیره انجمن علمی روانپزشکان ایران در آخر گفت: به جز عامل یاد شده، میزان بینش فرد به وضعیت سلامت روان خود، از عوامل مهم در پیگیری اصلاح مشکلات سلامت روان است و در موارد وجود اختلالات شدیدتر، آسیب دیدگی بینش بیشتر و میزان پذیرش وجود مشکل و پیگیری درمان کمتر می‌شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: