کد خبر: ۱۶۹۹۵۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - 2017October 12
میگرن یک بیماری ژنی است که درمان قطعی نداردو صرفا با مصرف دارو می بایست از آن پیشگیری و از روند پیشرفت آن جلوگیری کرد
شفا آنلاین>تغذیه>یک فوق تخصص سردرد، گفت: مصرف سوسیس و کالباس به دلیل داشتن نیترات و نوشیدنی های رژیمی که دارای شکر مصنوعی هستند، میگرن را تشدید می کند.

به گزارش شفا آنلاین، دکتر حسین انصاری در حاشیه پنجمین کنگره بین المللی سردرد، اظهارداشت: در چند سال گذشته چهار شرکت بزرگ دارویی در جهان بر روی چند دارو برای درمان میگرن(Migraine) کار کرده اند که بزودی محصولات خود را عرضه می کنند.

وی افزود: تا یک سال دیگر یک دارو و طی دو سال آینده هر چهار شرکت، داروهای خود را به بازار عرضه می کنند.

انصاری با بیان اینکه هم اکنون در دنیا در حوزه مغز و اعصاب بیشترین سرمایه گذاری روی داورهای میگرنی انجام می شود گفت: این داروهای جدید به صورت تزریقی هستند که به صورت ماهیانه بیمار استفاده می کند.

وی همچنین تصریح کرد: میگرن یک بیماری ژنی است که درمان قطعی نداردو صرفا با مصرف دارو می بایست از آن پیشگیری و از روند پیشرفت آن جلوگیری کرد. با مصرف داروی اختصاصی میگرن، میتوان میزان حملات میگرن در ماه را کم کرد.

این متخصص مغز و اعصاب اظهار کرد: اگر فردی در ماه بیش از هفت بار دچار حملات میگرن می شود حتما باید دارو مصرف کند و در این مرحله؛ ورزش(Sport) و تغذیه مناسب به تنهایی کافی نیست.

انصاری تاکید کرد: افرادی که دچار میگرن هستند حتما باید داروهای مربوطه را استفاده کنند و اکتفا به مسکن ها نمی تواند از روند پیشرفت آن جلوگیری کند.

این فوق تخصص سردرد گفت: سوسیس و کالباس به دلیل داشتن نیترات و نوشیدنی های رژیمی که دارای شکر مصنوعی هستند، میگرن را تشدید می کنند و افراد مبتلا به میگرن حتما باید از خوردن فست فود ها و این گونه نوشیدنی ها خودداری کنند.

برچسب ها: میگرن ، ورزش ، سوسیس
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: