به گزارش شفا آنلاین:دکتر مجید انوشیروانی اظهار داشت: «خوردن میوه به یا دمنوش و رب آن، با شکم خالی باعث یبوست میشود اما اگر میوه «به» یا فراوردههای آن با فاصله کمی بعد از غذا مصرف شوند، یبوستآور <Constipation>نخواهند شد، مگر آنکه غذا خشک باشد.»
وی ادامه داد: «میوه به و دمنوش و رب آن، برای جلوگیری از حالت تهوعی که به معده مربوط باشد، بسیار مفید است و خانمهای باردار برای کاهش حالت تهوع میتوانند از فواید آن بهره ببرند.»
دکتر انوشیروانی در این باره گفت: «خانمهای بارداری که دچار تهوع صبحگاهی هستند، میتوانند صبح ناشتا و اوایل صبح مقداری میوه «به» خوشبو و آبدار را بهصورت رنده شده نرم بجوند و آن را فرو دهند یا مقداری رب «به» (حدود دو تا چهار قاشق غذاخوری) را با نان برشته آهسته آهسته بدون نوشیدنی و چای میل کنند. نوشیدن دمنوش «به» بدون قند نیز در طول روز برای کاهش این تهوع در بانوان باردار سودمند است.»
وی درنهایت خاطرنشان کرد: «مضمضه کردن مکرر دهان با آب «به» یا دمنوش آن نیز در تقویت و سفت کردن بافت لثه و التیام زخمهای دهانی بسیار سودمند است.»سلامانه