شفا آنلاین>سلامت>تفاهمنامه همکاری دو سالانه ایران و یونیسف در بخش بهداشت در دفتر معاون بهداشت به امضای دکتر علیرضا رئیسی - معاون بهداشت و دکتر پارکس نماینده یونیسف در ایران رسید.
به گزارش شفا آنلاین،این تفاهمنامه در ادامه همکاریهای سابق ایران و یونیسف(UNICEF) و شامل برنامه مشترک همکاری ایران و یونیسف است که تا آوریل ۲۰۱۹ ادامه خواهد داشت.
در مراسم امضای این تفاهمنامه دکتر کاپلار - مدیر منطقهای یونیسف، جمعی از کارشناسان یونیسف(UNICEF)، دکتر اسدی لاری - قائم مقام وزیر در امور بین الملل، دکتر گویا - رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر، دکتر مطلق - مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس، دکتر حاجبی - مدیرکل دفتر سلامت روان و دکتر عبداللهی - مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه حضور داشتند.
دکتر علیرضا رئیسی در دیدار با دکتر کاپلار - مدیر منطقهای یونیسف که در دفتر معاونت بهداشت صورت گرفت، گفت: همکاری یونیسف با ایران در برخی از زمینهها فوقالعاده بوده است. یکی از این بخشها پوشش واکسیناسیون است که اقدامات ایران در این عرصه زبانزد منطقه است.
وی افزود: ایمنسازی واکسیناسیون دو رکن اساسی دارد؛ یکی بحث تهیه واکسن است و دیگری بحث پشتیبانی از زنجیره سرماست که در این بخش حتما نیازمند حمایت یونیسف هستیم.
رئیسی بیان کرد: در خصوص برنامههای مادران، نوزادان، کودکان و نوجوانان همکاری ما با یونیسف به خوبی پیش میرود.
وی افزود: در بحث تغذیه نیازمند دستیابی به الگوهای موفق در سایر کشورها هستیم که بتوانیم از آن بهره ببریم. اگر بتوانیم برنامههای پایلوت در نقاط مختلف کشور را با همکاری بین بخشی و یونیسف به انجام برسانیم، مثمرثمر خواهد بود.
معاون بهداشت وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در برنامههای توانمندسازی زنان نیز اگر همکاریها گسترش یابد، میتوانیم بر مشکلات خود در مناطق محروم فائق آییم.
بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، وی با اشاره به موفقیت یونیسف در اجرای برنامههای مربوط به بیماریهای واگیر در کشورها، از این نهاد بینالمللی خواست با توجه به تغییر سیمای بیماریها به بیماریهای غیرواگیر، سیاستگذاریهایی نیز در زمینه تعریف بستههای خدمتی مطابق با NCD تدوین و ارائه کند.
رئیسی در پایان از رییس منطقهای یونیسف خواست هر دو طرف در حفاظت از دستاوردهایی که از همکاریهای متقابل پدید آمده است، نهایت تلاش خود را به کار بندند.