استفاده از ترشیجات و نمک سود کردن میوهها در سرکه و آب، متعلق به دورههایی بود که تکنولوژی به این حد پیشرفت نکرده و روش دیگری برای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی وجود نداشت
شفا آنلاین>تغذیه>یک متخصص تغذیه با اشاره به مضرات ترشیجات فصلی گفت: نمک و سرکه عمده موادی هستند که در تهیه ترشیجات از آنها استفاده میشود و در اکثر موارد نیز مصرف بیش از حد نمک در ترشیجات عوارض زیادی را برای مصرف کنندگان به وجود میآورد.به گزارش شفا آنلاین،دکتر حسن فرهاد غیبی در این خصوص اظهار کرد: استفاده از ترشیجات و نمک سود کردن میوهها در سرکه و آب، متعلق به دورههایی بود که تکنولوژی(Technology) به این حد پیشرفت نکرده و روش دیگری برای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی وجود نداشت. اما اکنون با وجود یخچالها و فریزرهای پیشرفته، نیازی به این روش نیست. وی افزود: افزایش فشار خون(blood pressure)، تشدید بیماریهای قلبی-عروقی و ارزش غذایی بسیار پایین از جمله مضرات مصرف ترشیجات به شمار میآیند. همچنین تحریک اشتها در افراد چاق، تحریک معده برای دریافت مواد غذایی بیشتر و مشکلات گوارشی نیز از سایر مضرات هستند که سبب بروز مشکلات جدی در افراد میشوند.فرهادغیبی گفت: در اکثر موارد، مسائل بهداشتی در تهیه ترشیجات رعایت نشده و از مواد غذایی فاسد استفاده میشود و ارزش غذایی آن به طور کامل از بین میرود. از این رو اگر هدف، تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن باشد، باید از مصرف ترشیجات پرهیز کرد.وی خاطرنشان کرد: امروزه اکثر موادغذایی و سبزیجات و میوهها به صورت تازه خوری در دسترس عموم هستند و استفاده از محصولات با بافت تازه بر سایر محصولات ارجحیت دارد.