کد خبر: ۱۶۹۰۲۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۱۳ مهر ۱۳۹۶ - 2017October 05
افزایش تعداد فقرا و همچنین روند قابل توجه گسترش فقر در میان ساکنان پایتخت باعث شده تا موسسه خدمات مالی جی پی مورگان چیس در این زمینه، بسته‌ای حمایتی برای کاهش فقر در دو منطقه هفت و هشت واشنگتن تدارک ببیند
شفاآنلاین>اجتماعی> آمارهای منتشر شده از روند افزایش فقر در ایالات متحده آمریکا بیانگر آن است که اگرچه واشنگتن، محل اقامت اغلب افراد قدرتمند و ثروتمند ایالات متحده آمریکاست، اما تقریبا یک‌پنجم جمعیت ساکن این شهر در فقر کامل زندگی می‌کنند.

به گزارش شفاآنلاین، افزایش تعداد فقرا و همچنین روند قابل توجه گسترش فقر در میان ساکنان پایتخت باعث شده تا موسسه خدمات مالی جی پی مورگان چیس در این زمینه، بسته‌ای حمایتی برای کاهش فقر در دو منطقه هفت و هشت واشنگتن تدارک ببیند.

براساس داده‌های دولتی، دو منطقه مورد بررسی موسسه مورگان دارای بالاترین نرخ فقر در آمریکا هستند و در طول سه سال گذشته 17/3 درصد از ساکنان آنها در فقر مطلق زندگی کرده‌اند.

نکته قابل توجه اینجاست که این درصد فقر (Poverty)در واشنگتن زمانی اتفاق افتاده که دولت اعلام کرده واقعیت اقتصادی این شهر، رشد چشمگیری داشته، به صورتی که درآمد سرانه مردم این شهر بالاتر از 59675 دلار، یعنی بیش از 50 درصد بالاتر از میانگین ملی آمریکاست.

اختلاف فاحش طبقاتی

پیتر شر، یکی از مسئولان موسسه جی‌پی مورگان می‌گوید: این اختلاف درآمد باورکردنی نیست و این که گفته شده به شهر برابری‌ها خوش آمدید کاملا اشتباه است، به دلیل این که اختلاف طبقاتی در این شهر بیداد می‌کند و باید نگران آینده ساکنانش باشیم.

به گفته شر، واقعیت امر در تفاوت (Difference)ارزش افزوده جورج تاون و مناطق 7 و 8کاملا دیده می‌شود، به صورتی که منطقه جورج تاون سال گذشته 24 درصد سودآوری را برای ساکنانش به ثبت رسانده، اما در مناطق هفت و هشت شاهد افزایش بی‌خانمان‌ها بوده‌ایم.


این مدیر جی‌پی مورگان می‌گوید، بررسی‌های انجام شده در دو بخش از پایتخت به این نتیجه رسیده که مناطق هفت و هشت دارای بیشترین فقیر هستند و تعداد بی‌خانمان‌ها در این بخش از پایتخت به اندازه‌ای است که می‌توان آن را نقطه سیاهی در آمریکا دانست.

وی می‌افزاید، این دو منطقه ظاهرا فراموش شده و مسئولان دولتی هیچ توجهی به آنها ندارند درحالی که فقط چند خیابان آن طرف‌تر زندگی اشرافی میان مسئولان دولتی در جریان است بی‌خبر از آن که اینجا تعدادی هر شب گرسنه می‌خوابند.

جیمز دیمون، مدیر عامل این شرکت درباره تفاوت اقتصادی میان پایتخت و دو منطقه یاد شده می‌گوید: دقیقا مثل این است که درحال صحبت کردن از دو شهر متفاوت هستیم، اما فقط یک کلمه یعنی واشنگتن برای بیان وجود دارد. دیمون افزود: تصمیم‌گیری برای اختصاص 10 میلیون دلار با همکاری ملیندا گیتس انجام شده و بخشی از سرمایه مورد نیاز این پروژه از سوی وی و همسرش تامین شده است.

مدیرعامل این شرکت با اشاره به نام این برنامه می‌گوید: برای برنامه یاد شده رشد جامع انتخاب کرده‌ایم و برای شروع دو سیاست تامین مسکن ارزان‌قیمت و ارائه مهارت‌های شغلی به بی‌خانمان‌ها برای ایجاد کسب و کاری کوچک درنظر گرفته شده است، به این امید که موفقیت در این روند برای دیگر مناطق نیز قابل استفاده باشد.

فقر، عامل ناامنی

دیمون تاکید می‌کند، طی دوران گذشته یک کار وحشتناک انجام شده به طوری که سیاستمداران درحالی که دائم سخن از حمایت کامل فقرا می‌گفتند، ولی عملی از آن دیده نشده است. به همین ترتیب روز‌به‌روز تعداد فقرا بیشتر شده و اکنون می‌توان از آن به عنوان بحران یاد کرد.وی معتقد است، دولتمردان به جای این که دائم در جلسات و نشست‌ها درباره این موارد سخن بگویند، باید به فکر بهبود آموزش مهارت‌های شغلی و ایجاد شرایط خود اشتغالی فقرا و بی‌خانمان‌ها باشند.

مدیرعامل شرکت جی‌پی مورگان درباره بخش‌های مورد نظر هزینه کمک‌های نقدی یاد شده می‌گوید: پنج میلیون دلار برای بازسازی فضای آموزشی و بازی کودکان هزینه خواهد شد و در مقابل 25 میلیون دلار برای ساخت و تجهیز مسکن‌های ارزان‌قیمت برای ساکن کردن برخی افراد بی‌خانمان منطقه پرداخت می‌شود. وی تاکید می‌کند، تقریبا یک میلیون دلار برای جمع‌آوری گروه‌های خلافکار هزینه خواهد شد که بیشتر در تلاشند از مشکلات منطقه به نفع درآمدهای غیرمنطقی خود و ناامنی دو منطقه استفاده کنند.



دیمون تاکید می‌کند، طرح یاد شده برای یک دوره سه تا پنج ساله با بودجه‌ای حدود 100 میلیون دلار در شهر واشنگتن اجرایی خواهد شد و درنهایت قرار است طی یک دوره پنج ساله مشابه در دیترویت با بودجه 150میلیون دلاری ادامه یابد.

به گفته وی، موفقیت این طرح در دیترویت بیانگر آن است که می‌توان چنین برنامه‌ای را در سراسر جهان اجرایی کرد.
برچسب ها: اجتماعی ، فقر ، تفاوت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: