کد خبر: ۱۶۷۱۵۷
تاریخ انتشار: ۰۵:۱۵ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۶ - 2017September 20
چاشنی های سالاد آماده می توانند از مزه خوبی برخوردار باشند، اما بسیاری از آنها حاوی رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی، و قند و نمک بیش از اندازه هستند.
شفا آنلاین: سبزیجات از جمله مواد غذایی مفید و سالم هستند، اما مصرف مداوم بدون این که تغییری در مزه آنها ایجاد شود می تواند خسته کننده باشد. یک چاشنی سالاد خوب <Good salad dressing>می تواند همه چیز را تغییر دهد. این در شرایطی است که تهیه چاشنی های خوشمزه و سالم در خانه بسیار آسان است.
 

 
 
چاشنی های سالاد آماده می توانند از مزه خوبی برخوردار باشند، اما بسیاری از آنها حاوی رنگ ها و طعم دهنده های مصنوعی، و قند و نمک بیش از اندازه هستند.

چاشنی سالاد کنجد – زنجبیل

مواد تشکیل دهنده:

  • یک سوم فنجان روغن زیتون فوق بکر
  • دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • یک چهارم فنجان سرکه برنج
  • یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
  • دو قاشق غذاخوری سس سویا
  • یک قاشق غذاخوری عسل
  • دو قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده یا دو قاشق چای خوری پودر زنجبیل
 

 

دستورالعمل:

تمامی مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید. چاشنی سالاد خود را حداقل 30 دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.

ارزش تغذیه ای:

  •  اندازه سرو: دو قاشق غذاخوری
  •  کالری: 123
  •  چربی کل: 12.4 گرم
  • کلسترول: -
  •  سدیم: 220.7 میلی گرم
  •  کربوهیدرات کل: 2.9 گرم
  •  فیبر غذایی: 0.1 گرم
  •  قند: 2.2 گرم
  •  پروتئین: 0.4 گرم

مناسب برای مزه دار کردن گوشت، سالادهای آسیایی، سالاد رشته سرد



چاشنی سالاد لیمویی

مواد تشکیل دهنده:

  • یک چهارم فنجان سرکه
  • دو قاشق غذاخوری خردل دیژون
  • نصف فنجان روغن زیتون فوق بکر
  • پوست و آب یک عدد لیمو (حدود چهار قاشق غذاخوری آبلیمو و سه قاشق چای خوری پوست لیمو)
  • یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
  • یک قاشق غذاخوری عسل
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک قاشق غذاخوری ارگانو تازه خرد شده یا دو قاشق غذاخوری ارگانو خشک شده
 
 

دستورالعمل:

1. تمامی مواد را در یک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید.

2. چاشنی سالاد خود را حداقل 30 دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از سرو در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.

ارزش تغذیه ای:

  • اندازه سرو: دو قاشق غذاخوری
  •  کالری: 133
  •  چربی کل: 13.6 گرم
  • کلسترول: -
  •  سدیم: 333.2 میلی گرم
  •  کربوهیدرات کل: 2.9 گرم
  •  فیبر غذایی: 0.4 گرم
  •  قند: 2.2 گرم
  •  پروتئین: 0.2 گرم

مناسب برای انواع مختلف سالاد، مزه دار کردن مرغ و میگو
برچسب ها: سالاد ، خوشمزه ، چاشنی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: