کد خبر: ۱۶۶۹۵۰
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - 2017September 17
خرما میوه ی درخت خرما بوده که در رنگ های قهوه ای طلایی تا سیاه در دسترس است. مجول معروف ترین نوع خرمای سیاه به حساب می آید، به طوریکه این نوع خرما طعمی عالی، اندازه ای بزرگ و رنگ قهوه ای مایل به سیاه دارد.
شفا آنلاین>سلامت>خرما(Date) می تواند به تامین میزان دریافت توصیه شده روزانه میوه که برابر با یک فنجان و نیم تا دو فنجان در روز است، کمک کند.

به گزارش شفا آنلاین،خرما میوه ی درخت خرما بوده که در رنگ های قهوه ای طلایی تا سیاه در دسترس است. مجول معروف ترین نوع خرمای سیاه به حساب می آید، به طوریکه این نوع خرما طعمی عالی، اندازه ای بزرگ و رنگ قهوه ای مایل به سیاه دارد. استفاده از خرمای سیاه و خشک شده می تواند به عنوان یک افزودنی سالم برای سالادها یا غذاها باشد. این ماده غذایی غنی از مواد آنتی اکسیدانی بوده که اضافه کردن آن به یک رژیم غذایی سالم انتخاب خوبی است.

فیبر

براساس وزارت کشاورزی امریکا، خرما می تواند به تامین میزان دریافت توصیه شده روزانه میوه که برابر با یک فنجان و نیم تا دو فنجان در روز است، کمک کند. نصف فنجان خرما که یک وعده مصرفی از این میوه محسوب می شود معادل ۵ عدد خرما است. خرما دارای کالری بالایی بوده، به طوریکه نصف فنجان از آن دارای ۳۳۲ کالری است. همچنین این ماده غذایی غنی از فیبر می باشد و در هر وعده مصرفی ۸ گرم فیبر دارد. فیبر باعث کاهش ابتلا به یبوست و اسهال شده و می تواند به افزایش حس سیری درافراد کمک کند. بسیاری از افراد میزان توصیه شده ۲۰ تا ۳۵ گرم در روز را استفاده نمی کنند. همچنین یک وعده مصرفی از خرما۲۳ تا ۴۰ درصد از نیاز روزانه توصیه شده به فیبر را برای بدن فراهم می کند.

آنتی اکسیدان

خرما غنی از مواد آنتی اکسیدانی بوده، همچنین حاوی آنتوسیانین ها، کاروتنوئیدها و فنول ها است. براساس مقاله ی منتشر شده در مجله کشاورزی و شیمی موادغذایی در ایالات متحده، تمام انواع خرماهای تازه و خشک شده غنی از آنتی اکسیدان ها می باشند. خرمای تازه محتوای آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به خرمای خشک دارد. آنتی اکسیدان ها از سلول های بدن در برابر آسیب ناشی از رادیکال های آزاد و موادسمی محافظت می کنند.

غنی از پتاسیم

نصف فنجان خرمای خشک ۸۳۵ میلی گرم پتاسیم داشته که معادل ۱۸ درصد از نیاز روزانه توصیه شده است. پتاسیم همچنین یک ماده مغذی ضروری بوده که به بدن برای مصرف کربوهیدرات ها، ساخت پروتئین ها و ماهیچه ها کمک می کند. همچنین این ماده معدنی برای رشد سالم بدن و حفظ فعالیت الکتریکی منظم قلب مورد نیاز است. براساس انجمن قلب امریکا، پتاسیم به آرامش رگ های خونی در بدن کمک می کند.

غنی از نیاسین

مصرف نصف فنجان از خرمای خشک حاوی ۱.۹ میلی گرم نیاسین است، به طوریکه ۱۰.۵ تا ۱۳.۶ درصد از نیاز روزانه توصیه شده به این ویتامین را برای بدن فراهم می کند. نیاسین یا ویتامین B3 یک ماده مغذی ضروری و جزو ویتامین های گروه B است. این ویتامین علاوه برکمک به تامین انرژی بدن، در حفظ سلامت مو، پوست، چشم، کبد و سیستم عصبی موثر می باشد.

برچسب ها: خرما ، سلامت ، فیبر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: