املت دریایی یک نوع متفاوت از املت است که طرز تهیه آن را آورده ایم
شفاآنلاین>تغذیه> املت دریایی یک نوع متفاوت از املت است که طرز تهیه آن را آورده ایم.به گزارش شفاآنلاین، مواد مورد نیاز-میگو (پاک شده): 100 گرم-تخم مرغ: 6 عدد-سیر (له شده): 2 حبه-دانه میخک: 1 عدد-فلفل چیلی: یک چهارم ق چ-دانه تخم زیره: یک سوم ق چ-سس مایونز: یک دوم پیمانه-چیپس (خردشده): 2 ق س-نمک (Salt)و فلفل: به میزان لازم-روغن زیتون: 4 ق سطرز پخت:1. 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون (یا کره) را داخل تابه ای گرم کنید. بعد میگو، سیر، دانه میخک، فلفل چیلی، دانه تخم زیره، نمک و فلفل را به آن افزوده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا بوی ادویه ها به مشام رسیده و میگو بپزد. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.2. سس مایونز و چیپس را به مخلوط میگو افزوده و با هم مخلوط کنید.3. تخم مرغ(egg) را در کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگالی هم بزنید تا کاملا سفیده با زرده مخلوط شود. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و هم بزنید.4. بقیه روغن زیتون (یا کره) را درون تابه کوچکی بریزید. سپس با استفاده از قلم مویی آن را به دیواره تابه بمالید و روی حرارت قرار دهید. بعد به وسیله ملاقه مقداری از مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید (برای آنکه مایه به تابه نچسبد، دسته آن را بگیرید و تکان دهید) و بگذارید تا زیر نیمرو برشته و روی آن نرم شود.5. با استفاده از قاشقی مقداری از مخلوط مواد را روی نیمی از نیمرو ریخته و تابه را کمی کج کنید. بعد به وسیله کفگیری نیمه دیگر نیمرو را روی مواد برگردانید. سپس داخل ظرفی بگذارید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).