هر سال شمار بسیاری از افراد به علت باکتریهای منتقلشونده از راه غذا که مقاوم به آنتیبیوتیک هستند، فوت میکنند
شفاآنلاین>سلامت> هر سال شمار بسیاری از افراد به علت باکتریهای منتقلشونده از راه غذا که مقاوم به آنتیبیوتیک هستند، فوت میکنند.به گزارش شفاآنلاین، این عفونتها را که در برابر اثرات آنتیبیوتیکها مقاومت میکنند، سختتر بتوان درمان کرد و اغلب به بیماری(Sickness) شدیدتری منجر میشوند.برای محافظت خود و خانوادهتان این توصیهها را در این مورد به کار ببندید:- آنتیبیوتیکها را فقط موقع نیاز مصرف کنید.- از یک دماسنج غذا استفاده کنید تا مطمئن شوید مواد غذایی برای پختن به درجه حرارت ایمنی درونی رسیدهاند. دمای پخت حدود ۶۳ درجه برای گوشتهای قرمز و بیش از ۷۰ درجه برای مواد غذایی زمینی مانند سیبزمینی(potato) و دمای ۷۴ درجه سانتیگراد برای همه انواع گوشت طیور توصیه میشود.- دستهایتان را پیش از لمس کردن گوشت یا غذاهای دریایی خام بشویید. همچنین سطوح تختههای برش، ابزار و ظروف آشپزخانه و گریل پیش و پس از پختن را پاک کنید.- غذا را در یخچال در دمای زیر ۴ درجه نگهدارید و غذاها را در طول یک ساعت پس از پختن در یخچال بگذارید.- میکروبهای ناشی از گوشت قرمز خام، غذاهایی دریایی خام، گوشت طیور خام و تخممرغ میتوانند انتشار یابند و غذاهای آماده برای خوردن را آلوده کنند، مگر اینکه آنها را از هم جدا نگهدارید.