شفا آنلاین:در تحقیقات جدید ادعا می شود که مصرف پنیر تاثیر قابل توجهی بر شکل جمجمه انسان داشته است.
محققان
از مجموعه های جهانی ۵۵۹ کاسه سر و ۵۳۴ آرواره فک تحتانی (استخوان جمجمه)
متعلق به بیش از دویست جمعیت قبل از دوره صنعتی استفاده کردند تا از تاثیر
رژیم غذایی بر شکل، نوع و اندازه جمجمه انسان در طول دوره گذار به کشاورزی
مطلع شوند.
آنها تغییرات کمتری در مورفولوژی جمجمه گروه های که غلات، لبنیات و یا هر دو غلات و مواد لبنی را مصرف کرده بودند، یافتند.
دیوید
کاتز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالگری کانادا، در این باره می گوید:
«بیشترین تغییرات در مورفولوژی جمجمه در گروه های مصرف کننده محصولات لبنی
مشاهده شد.»
محققان بر انجام مطالعات بیشتر برای یافتن علت این تغییر شکل در جمجمه تاکید دارند.سپید
MedicalXpress