رژیمغذایی سالم در حفظ سلامت بدن انسان یک رکن اساسی محسوب میشود.برخی موادغذایی فواید زیادی دارند که آنها را از سایر خوراکی ها یدیگر متمایز میسازند
شفاآنلاین>سلامت> رژیمغذایی سالم در حفظ سلامت بدن انسان یک رکن اساسی محسوب میشود.برخی موادغذایی فواید زیادی دارند که آنها را از سایر خوراکی ها یدیگر متمایز میسازند و از آن جمله میتوان به مغزهای خوراکی اشاره کرد.
به گزارش شفاآنلاین، تمام مغزهای خوراکی منابعی عالی برای چربیهای سالم و پروتئین محسوب میشوند، اما برخی از آنها دارای موادمغذی بیشتری هستند که میتوانند در کاهش وزن، کاهش کلسترول، و حتی کمک به پیشگیری از بیماری دیابت و بیماری قلبی موثرتر عمل کنند. در ادامه با برترین مغزهای خوراکی بیشتر آشنا میشوید.بادام هندی یکی از محبوبترین مغزهای خوراکی و میان وعدههاست، به همان اندازه که خوشمزه است، مفید(Helpful) نیز محسوب میشود. پژوهش جدید نشان داده است که مردان و زنان با سطوح افزایش یافته متوسط کلسترول بد (LDL) که روزانه بین ۱۶ تا ۳۶ بادام هندی مصرف میکردند، کاهش در سطوح کلسترول کل و کلسترول بد را پس از یک ماه مصرف این مادهغذایی تجربه کردند.
مصرف بادام میتواند به کاهشوزن بدن(Body)، چربی شکمی، و فشارخون در افراد چاق کمک کند. بادام میتواند به تقویتحافظه نیز کمک کند،نتایج مطالعه ای کنترل بهتر گلوکز، بهبود سطوحتری گلیسیرید و کلسترول و کاهش اندازه دور کمر در بزرگسالان مبتلا به دیابت را تنها طی سه هفته پس از آغاز مصرف بادام نشان داد.بادام منبعی فوقالعاده برای ویتامین E، کلسیم، منیزیم، و فولات است. بادام یکی از میان وعدههای محبوب است. گردو تنها مغزخوراکی حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ است، که با فواید ضدالتهابی پیوند خورده است و بهطور ویژه در بهبود سلامت استخوان و پیشگیری از بیماری قلبیوعروقی و دیابت پیوند خورده است. نتایج یک مطالعه نشان داد که دنبالکردن یک رژیمغذایی سرشار از گردو بهمدت یک سال به بهبود سطوح کلسترول کل و کلسترول بد در زنان چاق منجر شده است.گردو ممکن است فواید قلبی بیشتری نیز داشته باشد. زنانی که روزانه حدود دو اونس (۵۶٫۶ گرم) گردو مصرف کرده بودند، بهبود عملکرد رگهای خونی کوچک را تجربه کردهاند.پسته فواید زیادی دارد، بهطور ویژه در افرادی مانند بیماران مبتلا به دیابت و همچنین آنهایی که قصد کاهش وزن دارند.نتایج یک مطالعه نشان داد، بزرگسالان مبتلا به دیابت که هر روز و بهمدت یک ماه پسته مصرف کرده بودند، بهبود چشمگیر در سطوح کلسترول وتری گلیسیرید را تجربه کردند. نتایج مطالعهای دیگر نیز نشان داد که مصرف پسته بهمدت چهار ماه به بهبود کنترل قندخون در بزرگسالان مبتلا به پیش دیابت منتج شده است.پسته حاوی رزوراترول، آنتیاکسیدانی مرتبط با سطوح بهتر گلوکز در دیابت، است. مصرف پسته میتواند به بهبود مقاومت به انسولین و نشانگرهای التهابی کمک کند. همچنین، مصرف پسته میتواند به بهبود اندازه دورکمر و قندخون ناشتا منجر شود.