کد خبر: ۱۶۴۴۱۸
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - 2017August 28
دبیر علمی دومین کنگره بین المللی کلینیکال آنکولوژی ایران، افزایش سالمندی و صنعتی شدن را دو دلیل افزایش سرطان طی سال های آینده برشمرد
شفاآنلاین>سلامت> دبیر علمی دومین کنگره بین المللی کلینیکال آنکولوژی ایران، افزایش سالمندی و صنعتی شدن را دو دلیل افزایش سرطان طی سال های آینده برشمرد و گفت: به دلیل بالارفتن سن در هرم جمعیتی و ایجاد تغییرات کروموزومی، کم شدن مقاومت بدن و تاثیر عوامل محیطی احتمال بروز این بیماری افزایش می یابد.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر مهدی عقیلی اظهار کرد: با توجه به افزایش زندگی شهرنشینی، آلودگی های محیطی، استفاده از تغذیه نامناسب و کم تحرکی، با شیوع بیشتر سرطان در شهرها نسبت به روستاها مواجه هستیم؛ البته ابتلا به سرطان عوامل متعددی دارد و این گونه نیست که افراد با داشتن یک عامل حتما مبتلا به سرطان(Cancer) شوند.

وی در ارتباط با برگزاری دومین کنگره بین المللی کلینیکال آنکولوژی و دوزادهمین کنگره سالیانه کلینیکال آنکولوژی ایران اظهار کرد: این کنگره ادامه کنفرانس هایی است که هر سال از طرف انجمن برگزار شده است با این تفاوت که امسال برای دومین بار به صورت بین المللی برگزار می شود و از اساتید و صاحبنظران داخل و خارج کشور برای ارائه آخرین دستاوردهای تشخیص و درمان(Treatment) سرطان دعوت به عمل می آید.

دبیر علمی دومین کنگره بین المللی کلینیکال آنکولوژی با اشاره به این که سعی شده است امسال موضوعات متفاوتی در کنگره مطرح شود، اضافه کرد: هر کدام از موضوعات در 2 جلسه روزانه به صورت سخنرانی و بحث برگزار می شود؛ همچنین پنل های آموزشی به صورت معرفی بیماران و روش های چالش برانگیز در این کنگره مطرح می شود.

عقیلی عنوان کرد: انجمن رادیوتراپی با همکاری سازمان های علمی سرطان شناسی در دنیا همچون سازمان های علمی اروپائی ESTRO و ESMO همچنین سازمان های داخلی مرتبط با سرطان و دانشگاه های علوم پزشکی کشور برنامه های آموزشی مشترک بر اساس تفاهمنامه های صورت گرفته اجرا خواهد کرد.

وی افزود: در این کنگره سعی شده است از اساتید آنکولوژی کشورهای حوزه منطقه ای شرق مدیترانه مانند خاورمیانه دعوت به عمل آید و همچنین مهمان های خارجی از آمریکا، انگلیس، ایتالیا، فرانسه و سوئیس برای شرکت در این کنگره دعوت شده اند.

عقیلی ادامه داد: یکی از اهداف بلندمدت این کنگره بین المللی معرفی ایران به عنوان مرکز آنکولوژی شرق مدیترانه است که با توجه به توانایی های علمی و پژوهشی وجود زیرساخت های لازم در کشور برای این امر است که امیدوارم با کمک وزارت بهداشت و مراکز علمی داخلی، بین المللی و منطقه ای در سال های آینده بتوانیم به این هدف دست یابیم.

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اقدامات دعوت از سازمان های مردم نهاد و خیریه است که در کمک به بیماران سرطانی خدمت رسانی می کنند. سازمان های مردم نهاد همیشه در کنار سازمان ها و مراکز علمی به عنوان یکی از بازوهای کمکی در مبازه با سرطان نقش اساسی دارند و هدف برگزارکنندگان این کنگره از این کار، معرفی و تعامل سازنده و بهتر با این سازمان ها برای خدمت رسانی بهتر به بیماران سرطانی است.

این متخصص پرتودرمانی و آنکولوژی در خصوص سرطان های شایع گفت: تومورهای سینه، دستگاه گوارش (مانند معده، مری، پانکراس و کولون)، سر و گردن و دستگاه ادراری (کلیه، پروستات و مثانه) و زنان از شایعترین سرطان ها است؛ از این رو امسال یک روز را در این کنگره به مبحث تومورهای متاستاتیک اختصاص داده ایم.

وی با بیان اینکه تومورهای متاستاتیک به این معنا است که بیماری از مراحل اولیه و موضعی خارج و در بدن گسترش پیدا کرده است، افزود: برای این که بدانیم با این بیماران چگونه رفتار کنیم، از تمام گروه های هدف که در تشخیص و درمان سرطان نقش دارند، اعم از پاتولوژی، رادیولوژی، جراحان عمومی، متخصصان گوش، حلق و بینی و زنان و زایمان در این زمینه دعوت به عمل آمده تا با بهترین روش به درمان بیماران سرطانی بپردازیم.

دومین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی و دوزادهمین کنگره سالیانه کلینیکال آنکولوژی ایران 22 تا 24 آذر ماه جاری در هتل المپیک تهران با حضور اساتید داخلی و خارجی برگزار می شود.
برچسب ها: سرطان ، سلامت ، شهرنشینی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: