کد خبر: ۱۶۳۴۸۹
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 20
نتایج غیرمترقبه یک مطالعه جدید نشان می دهد زنانی که حجم زیادی خوراکی های پرکالری مصرف می کنند با افزایش خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با چاقی روبرو هستند.
شفا آنلاین>سلامت>نتایج غیرمترقبه یک مطالعه جدید نشان می دهد زنانی که حجم زیادی خوراکی های پرکالری مصرف می کنند، حتی اگر اضافه وزن نداشته باشند، با افزایش خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با چاقی روبرو هستند.

به گزارش شفا آنلاین،محققان کالج 'زوکرمن' دانشگاه آریزونا در آمریکا در این مطالعه با بررسی وضعیت 92 هزار زن آمریکایی 50 تا 79 ساله متوجه شدند که خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با چاقی در زنانی که طرفدار خوراکی های پر کالری(Calories) بودند، 10 درصد بیشتر بود.
این خوراکی ها که عموما ارزش غذایی چندانی هم ندارند، شامل چیپس، فست فودها و شیرینی ها می شود.

چاقی از عوامل خطرساز ابتلا به بدخیمی هایی شامل سرطان های سینه، راست روده، تخمدان، کلیه و آندومتر است اما مطالعه جدید نشان داد که در میان زنانی نیز که وزن عادی دارند، مصرف درصدی از خوراکی های پر کالری با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است.
محققان این یافته ها را 'تازه' و تا حدودی غیرمنتظره عنوان کردند. این نتایج نشان می دهد که لاغر ماندن برای مهار خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با چاقی کافی نیست.

آنها خاطرنشان کردند که لاغر بودن ضرورتا به این معنی نیست که فرد از لحاظ سوخت و ساز در وضعیت سالم است و یا برای مثال سطح قند خون، کلسترول و تری گلیسرید او در سطح سالم قرار دارد.

به گمان محققان، افزایش خطر ابتلا به سرطان های مرتبط با چاقی در طرفداران لاغر اندام فست فودها احتمالا تا حدودی به دلیل اختلال در کنترل متابولیسم  است.

با این حال محققان احتمال دیگری را مطرح کردند: افرادی که مقدار زیادی خوراکی های پر کالری مصرف می کنند، تمایل کمتری به مصرف خوراکی های پایه گیاهی از جمله میوه ها، سبزیجات، لوبیاها و غلات کامل دارند و خوراکی های پر کالری عموما به لحاظ برخورداری از فیبر، ویتامین و سایر مواد مغذی موثر در مهار خطر ابتلا به برخی سرطان ها، فقیر هستند.
برچسب ها: لاغر ، کالری ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: