کد خبر: ۱۶۲۲۳۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 10
یکی از این اقدامات شمولیت جامعه پزشکی از تبصره ماده ۱۰۰ است که برخی از مشاغل و صنوف می‌توانند از آن استفاده کنند؛ جامعه پزشکی در ابتدا جزو این تبصره نبود که با پیگیری ها‌ی سازمان نظام پزشکی و موافقت سازمان امور مالیاتی جامعه پزشکی نیز مشمول تبصره۱۰۰ قانون مالیات شد.
شفا آنلاین>سلامت>معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان نظام پزشکی(Medical Council) گفت: با پیگیری ها‌ی سازمان نظام پزشکی و موافقت سازمان امور مالیاتی، جامعه پزشکی نیز مشمول تبصره ۱۰۰ قانون مالیات شد.

به گزارش شفا آنلاین،محمد جهانگیری معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان نظام پزشکی  با اشاره به اینکه در خصوص مالیات پزشکان در سال ۹۵ اقداماتی  توسط سازمان نظام پزشکی انجام شد؛ اظهار کرد: یکی از این اقدامات شمولیت جامعه پزشکی از تبصره ماده ۱۰۰ است که برخی از مشاغل و صنوف می‌توانند از آن استفاده کنند؛ جامعه پزشکی در ابتدا جزو این تبصره نبود که با پیگیری ها‌ی سازمان نظام پزشکی و موافقت سازمان امور مالیاتی جامعه پزشکی نیز مشمول تبصره۱۰۰ قانون مالیات شد.

وی با بیان اینکه افرادی که در سال کمتر از ۱۵۶ میلیون تومان درآمد داشته باشند با هشت درصد رشد مالیات قطعی سال ۹۴ نیاز به ارائه اظهار نامه نداشتند؛ افزود: با برآوردی که انجام دادیم بیش از ۷۰ درصد جامعه پزشکی مشمول این بند شدند که دستاورد بسیار خوبی بود و جامعه پزشکی در آسایش بهتری توانستند بحث‌های مالیاتی خود را انجام دهند.

وی ادامه داد: تفاهم ضمنی با سازمان امور مالیاتی انجام دادیم که رشد مالیاتی در بسیاری از شهرستان‌ها که بیش از ۱۵۶ میلیون تومان درآمد داشتند به 2 گروه تقسیم شدند یعنی آن‌هایی که بالغ بر پنج میلیون تومان مالیات می‌دادند و کسانی که کمتر از این مقدار را پرداخت می‌کردند که میانگین آن در کل کشور، کف هشت درصد و سقف ۱۶ درصد به غیر از تهران بود.

معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان نظام پزشکی(Medical Council) بیان کرد: تقریبا می‌توان اظهار داشت هشت درصد برای زیر یک میلیون تومان و ۱۲ در صد برای کسانی که تا ۵ میلیون مالیات داشتند به نسبت قبل توفیق داشتیم و بالای ۵ میلیون هم حدود ۱۶ درصد میانگین کشوری به آن‌ها تعلق گرفت که به سازمان‌های نظام پزشکی کل کشور اعلام شد و توانستیم یک آسایش نسبی را در اظهار نامه مالیاتی ایجاد کنیم.

جهانگیری با اشاره به اینکه بحث ضرایب مالیاتی همه اقشار پزشکی تعدیل می‌شود که در ماه جاری این توافق را با سازمان امور مالیاتی انجام دادیم؛ تصریح کرد: در هیچ کدام از رشته‌ها رشد ضریب مالیاتی نداشتیم و توانستیم ضریب مالیاتی سال ۹۴ را برای سال ۹۵ ثابت نگه داشته و کاهشی هم در برخی رشته‌ها داشته باشیم.

به گفته وی گروه اطفال، داخلی، عفونی و رشته‌های نسخه نویس از جمله رشته‌هایی بودند که کاهش ضریب مالیاتی داشتند و برای خدمات تولیدی از قبیل شیر خشک و تجهیزات پزشکی نیز این کاهش ضریب مالیاتی در نظر گرفته شد تا توسعه تولید را به دنبال داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته ضریب مالیاتی منصفانه بوده و توانستیم بر اساس کارشناسی موارد را به ثبت برسانیم؛ عنوان کرد: امسال هم کمیسیون مالیات شورای عالی نظام پزشکی ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده تایید کرده بود که اگر این سطح حفظ شود به لحاظ کارشناسی خوب است

معاون نظارت و برنامه ریزی سازمان نظام پزشکی با اشاره به مصوبه شورای عالی نظام پزشکی مبنی بر اینکه سازمان نظام پزشکی مکلف است قانون جدید امور مالیاتی را که اعلام می‌شود شفاف سازی و اطلاع رسانی کند، یاد آور شد: کمیته‌ای در این راستا تشکیل و از مشاوران خاص در حوزه تشریح قانون؛ اطلاع رسانی و پیگیری امور صنفی ایجاد و سرمایه گذاری آن انجام شده که سایر اقدامات لازم در این زمینه در حال پیگیری است.
برچسب ها: سلامت ، سازمان ، پزشکی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: