کد خبر: ۱۶۱۶۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴:۵۹ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 06
پنیر در رژیم غذایی ما جایگاه مهمی دارد. سر میز صبحانه یا به همراه هندوانه و خربزه در عصرانه های تابستانی حضور دارد.

شفا آنلاین:پنیر یکی از خوراکی های اصلی ما ایرانیان برای صبحانه و شام است. نگهداری از پنیر <Keep the cheese>یکی از سخت ترین کارها است. در این مقاله به شما می گوییم که از پنیر چگونه نگداری کنید.


به گزارش شفا آنلاین:پنیر در رژیم غذایی ما جایگاه مهمی دارد. سر میز صبحانه یا به همراه هندوانه و خربزه در عصرانه های تابستانی حضور دارد. به هر حال پنیر در هر یخچالی پیدا می شود. بسیاری از خانواده ها که مصرف بالایی دارند، مقدار بیشتری پنیر می گیرند و در یخچال نگهداری می کنند؛ بعضی مواقع پنیر از جایی که آن را بریدیم، به تدریج نرم و بدشکل می شود که راه حل های جالبی برای رفع این مشکل وجود دارد.

برای جلوگیری از بدشکل شدن و نرم شدن پنیر کافی است از محلی که پنیر را  با کارد برش زده اید یک لایه خیلی نازک کره بمالید. دقت کنید که کره همه سطح را بپوشاند.

اگر از مزه کره خوشتان نمی آید، یک راه حل ساده دیگر هم وجود دارد؛ کاغذ روغنی را به طور کامل به دور پنیر بپیچید و در یک ظرف شیشه ای یا پلاستیکی قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.خراسان نیوز

 

برچسب ها: پنیر ، هندوانه ، صبحانه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: