کد خبر: ۱۶۱۳۱۴
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - 2017August 02
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: سلامت یاران خدمات غیر درمانی حمایتی به بیماران ارایه می دهند.
شفا آنلاین>سلامت>معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام این که طرح سلامت یار ارزیابی می شود، گفت: سلامت یاران خدمات غیر درمانی حمایتی به بیماران ارایه می دهند.

به گزارش شفا آنلاین،محمد آقاجانی، در جلسه کارشناسی(Masters) هماهنگی و ارزیابی اجرای طرح سلامت‌یار با اشاره به اینکه کار سلامت‌یار هدایت معنوی بیماران است، گفت: رویکرد ما در بهره‌گیری از توان سلامت‌یاران، کمک به بیماران در انجام امورات غیردرمانی است.

ضیایی درباره این خدمات گفت: ارایه خدماتی غیردرمانی که بیماران دربیمارستان‌ها به آنها نیاز دارند.

وی افزود: در این زمینه باید با ارزیابی جزئیات اجرای طرح در کمیته کارشناسی، زمینه بهبود ارائه خدمات در این زمینه را فراهم کرد.

هلال احمر(Red Crescent) به دنبال تولی گری در سلامت یار نیست
همچنین سید امیرمحسن ضیائی، گفت: هلال‌احمر سال‌هاست که در بخش‌های مختلف حوزه سلامت خدمات لازم را به هموطنان ارائه می‌کند و در این زمینه به عنوان پشتیبان و حامی نظام سلامت کشور و به‌منظور اجرای هرچه بهتر ماموریت‌های حوزه بهداشت و درمان کشور برای خدمت‌رسانی به مردم همواره در کنار وزارت بهداشت بوده است.

وی با تاکید بر این‌که هلال‌احمر هیچگاه در اجرای طرح سلامت‌یار به‌دنبال تولی‌گری نبوده است، خاطرنشان کرد: عمده تلاش هلال‌احمر در اجرای طرح سلامت‌یار این است که بتواند از نظر معنوی حمایت‌های لازم را از بیماران داشته باشد و در نتیجه موجبات رضایتمندی مردم از خدمات ارائه شده در بیمارستان‌ها را فراهم آورد.

ضیایی تاکید کرد: همانگونه که بارها تاکید شده است این الگو در بسیاری از کشورهای دنیا ارائه شده و جدای از کادر پرستاری، افرادی هستند که خدمات معنوی و کمک‌های غیرپزشکی را به مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ها ارائه می‌کنند.

وی با اشاره به اجرای مطلوب سلامت‌یار در 10 بیمارستان کشور، اظهار کرد: اکنون زمان آن است تا در جلسه کارشناسی نحوه اجرای طرح بررسی و هماهنگی‌های بیشتر به‌منظور رفع نقاط ضعف و بهبود عملکردها در اجرای طرح انجام شود.

روسای بیمارستان‌ها و داوطلبان هلال‌احمر در اجرای طرح سلامت‌یار به‌جد وارد عمل شوند
رئیس جمعیت هلال‌احمر با تاکید بر این‌که روسای بیمارستان‌ها و داوطلبان هلال‌احمر باید در اجرای طرح سلامت‌یار به‌جد وارد عمل شوند، گفت: بر این اساس ضروری است تا به‌منظور نظارت بیشتر و بهبود اجرای طرح کارگروهی تخصصی تشکیل شود و در ارتباط مداوم با مجریان، اجرای طرح را به سمتی پیش ببرد که بیشترین تمایل را برای اجرا در میان مدیران و کادر بیمارستانی ایجاد کند.

به گفته وی؛ به‌منظور ایجاد انگیزه بیشتر می‌توان حتی نمونه‌های برتر بیمارستانی را که طرح سلامت‌یار در آنها اجرایی شده است؛ معرفی کرد تا از این طریق تمایل برای اجرای طرح در سایر بیمارستان‌ها افزایش یابد و از سویی از بیمارستان‌های برتر مجری طرح سلامت‌یار نیز قدردانی شود.

طرح سلامت یار سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر اردیبهشت سال گذشته با حضور بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در 10 بیمارستان آغاز شد؛ قرار است داوطلبان آموزش دیده هلال احمر در طرح سلامت یار خدمات حمایتی در بیماران در بیمارستان ارائه دهند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: