کد خبر: ۱۶۰۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - 2017July 25
هر چه مدت زمان ماندن غذا در یخچال و حتی محیط بیرون بیشتر باشد، درجه لطافت غذا کاسته می‌شود
شفا آنلاین>تغذیه>یک کارشناس طب سنتی گفت: عواملی مانند آب خوردن پس از غذا, حرکت سریع و خسته‌کننده, جماع(نزدیکی جنسی), حمام, گرمای محیط, غم و اندوه, غذای داغ و سرد, تغییر ناگهانی عادت غذایی و عدم لذت از خوردن غذا، می‌توانند در هضم غذا اختلال ایجاد کنند.

به گزارش شفا آنلاین،سید جواد علوی با بیان اینکه غذایی که چند روز بعد از پخت و نگه‌داری در یخچال مورد مصرف قرار می‌گیرد، هضمش سخت‌تر می‌شود، اظهار کرد: هر چه مدت زمان ماندن غذا در یخچال و حتی محیط بیرون بیشتر باشد، درجه لطافت غذا کاسته می‌شود.

وی افزود: آراستن غذا بسیار مهم است اما به کار بردن رب‌ها، سس‌ها و انواع ادویه و سبزیجات متضاد هم در یک غذا مناسب نیست و بهتر است, غذاها به‌صورت ساده مورد استفاده قرار گیرند.

این کارشناس طب سنتی(Traditional medicine) تصریح کرد: بعد از صرف غذا موجی از معده به طرف روده بزرگ می‌رود، اگر بلافاصله بعد از صرف غذا برای اجابت مزاج اقدام شود، این موج می‌تواند به عمل دفع کمک مؤثری کند.

علوی یادآور شد: انواع سبزیجات خام، پخته و میوه‌ها نیز برای رفع یبوست(Constipation) مؤثرند, می‌توان از خیسانده آلو و انجیر خشک نیز بعد از صرف غذا به عنوان دسر استفاده کرد علاوه بر اینکه مزاج را روان می‌کند, خواص بسیار زیادی برای بدن دارد.

وی متذکر شد: عواملی مانند آب خوردن پس از غذا, حرکت سریع و خسته‌کننده, جماع(نزدیکی جنسی), حمام, گرمای محیط, غم و اندوه, غذای داغ و سرد, تغییر ناگهانی عادت غذایی و عدم لذت از خوردن غذا، می‌توانند در هضم غذا اختلال ایجاد کنند.
برچسب ها: طب سنتی ، یبوست ، هضم غذا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: