کد خبر: ۱۵۹۹۳۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۳۱ تير ۱۳۹۶ - 2017July 22
اخیرا مشاهده می شود که رب های خوراکی با رنگ هایی ماندگار با اثرگذاری عمیق بر سطوح در بازار عرضه می شود
شفا آنلاین>اجتماعی>مدیرکل نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی سازمان غذا ودارو گفت: تاکنون گزارشی ازعرضه رب گوجه با رنگ های غیرمجازخوراکی در بازار به ما نرسیده است.

به گزارش شفا آنلاین، اخیرا مشاهده می شود که رب های خوراکی با رنگ هایی ماندگار با اثرگذاری عمیق بر سطوح در بازار عرضه می شود.

بهروز جنت اظهارکرد: تولید کنندگان اجازه ندارند هیچ رنگ غیرخوراکی را صرفا برای خوشرنگ تر شدن به رب اضافه کنند.

وی با بیان اینکه کنترل بر فعالیت تولید کنندگان مواد غذایی بطور مرتب در حال انجام است، افزود: در صورت مشاهده تخلف و ارسال گزارشی از سوی شاکیان با تولید کنندگان برخورد جدی صورت خواهد گرفت و موضوع ، پیگیری خواهد شد.

این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو تاکید کرد: تنها ماده رنگینی که به طور طبیعی به رب گوجه اضافه می شود لایکوپن (رنگ دانه قرمز) نام دارد و البته برخی آنتی اکسیدان های مجاز هم در تهیه این رب مورد استفاده قرار می گیرد اما رنگ های غیر خوراکی استفاده نمی شود.

جنت توضیح داد: برخی از رنگ ها و مواد مجازی که برای تهیه رب در مراکز تولیدی استفاده می شود ممکن است اثر ماندگاری بالایی داشته باشند و حتی از خود لکه برجای بگذارند و پاک نشوند. بنابراین اثرگذاری لکه های حاصل از رنگ رب؛ دلیل بر آن نیست که از رنگ های غیرمجاز خوراکی استفاده شده است.

مدیرکل نظارت بر فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده تخلف از سوی تولید کنندگان، مراتب را به شماره 1490 و یا معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی استان های مربوطه خود گزارش دهند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: