کد خبر: ۱۵۹۲۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۵ تير ۱۳۹۶ - 2017July 16
علت خواب وجود رطوبت معتدل در مغز است که اعصاب را سست می‌کند,کودکان معمولا بیشترین میزان خواب را دارند زیرا رطوبت بیشتری در بدن دارند اما به‌تدریج با افزایش سن و کاهش رطوبت مزاجی، خواب آنها کمتر می‌شود

شفا آنلاین>سلامت>یک کارشناس طب سنتی گفت: خوابیدن بیش از حد موجب اختلال در عملکرد و ضعف و کاهش حافظه  می‌شود همچنین مزاج را سرد و بیماری‌های مفصلی و بلغمی را در بدن افزایش می‌دهد.

به گزارش شفا آنلاین،سید جواد علوی درباره خواب اظهار کرد: علت خواب وجود رطوبت معتدل در مغز است که اعصاب را سست می‌کند,کودکان معمولا بیشترین میزان خواب را دارند زیرا رطوبت بیشتری در بدن دارند اما به‌تدریج با افزایش سن و کاهش رطوبت مزاجی، خواب آنها کمتر می‌شود.

وی افزود: تعادل خواب و بیداری در حفظ سلامتی و درمان بیماریها اهمیت دارد و در صورت عدم تعادل می‌تواند زمینه‌ساز بیماری‌های مختلف شود, در طول خواب، قوای مغزی تقویت می‌شود و هضم غذا و دفع سموم راحت‌تر انجام می‌شود.

این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: از هر دو بعد جسمی و روانی خوابیدن، معادل سکون، و بیداری، معادل فعالیت است و چون حرکت باعث ایجاد حرارت می‌شود، انسان هرچه بیشتر بیدار باشد، بدن او بیشتر به سمت گرمی و خشکی میل پیدا می‌کند و رطوبت بدن کاهش می‌یابد برعکس، هرچه فرد بیشتر بخوابد، رطوبت‌های بدن همچنین رطوبت مغز بیشتر می‌شود.

علوی متذکر شد: معمولا خواب افراد دارای مزاج سرد و تر، و گرم و تر بیشتر است اما افراد با مزاج خشک با خواب کمتر، انرژی لازم را به دست می‌آورند به افراد با مزاج سرد و تر توصیه می‌شود زیاد نخوابند زیرا با خوابیدن زیاد، رطوبت بیشتر می‌شود؛ این افراد باید از غذاهای سرد و تر به میزان کمتر استفاده کنند تا خوابشان کمتر شده و راحت‌تر از خواب بیدار شوند.

وی تصریح کرد: بیداری ظاهر بدن را گرم و باطن بدن را سرد می‌کند در حالیکه خواب، ظاهر تن را سرد ولی باطن تن را گرم می‌کند؛ خواب کوتاه، باطن بدن را تر و اگر طولانی باشد سبب خشکی بدن می‌شود؛ بهترین حالت، خواب معتدل است و خوابیدن بیش از حد موجب اختلال در عملکرد و ضعف و کاهش حافظه  می‌شود همچنین مزاج را سرد و بیماری‌های مفصلی و بلغمی را در بدن افزایش می‌دهد.

برچسب ها: طب سنتی ، حافظه ، خواب
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: