کد خبر: ۱۵۹۱۹۹
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۰ - ۲۶ تير ۱۳۹۶ - 2017July 17
میزان کربوهیدرات و پروتئین موجود در صبحانه است که می‌تواند بر اراده ما و قضاوت ما تاثیر بگذارد.
       

شفا آنلاین:یک مطالعه جدید نشان داده که نوع صبحانه‌ای که شما هر صبح می‌خورید بر روش فکر کردن و تصمیم‌گیری شما تاثیر می‌گذارد.


به گزارش شفا آنلاین:در یک بررسی آنها نشان دادند که این میزان کربوهیدرات و پروتئین موجود در صبحانه<Breakfast> است که می‌تواند بر اراده ما و قضاوت ما تاثیر بگذارد.

محققان می‌گویند با مطالعه بر تعدادی داوطلب متوجه شده‌اند آنهایی که صبحانه کربوهیدرات بیشتری خورده‌اند راحت‌تر یک پیشنهاد غیرمنصفانه تجاری را رد می‌کنند ولی آنهایی که پروتئین بیشتری مصرف کرده‌اند ترجیح می‌دهند معامله را حتی با منفعت کمتر انجام دهند. پس شما قبل از یک معامله بزرگ باید مقدار زیادی نان و برنج بخورید یا یک استیک بزرگ؟
مطالعه به این پرسش جواب نمی‌دهد چون ادعا نمی‌کند که رابطه علت و معلولی بین این دو را یافته است بلکه فقط می‌گوید نوع صبحانه و نوع تصمیم‌گیری و قضاوت شما با هم مرتبط هستند. محققان می‌گویند مصرف کربوهیدرات بالا در صبحانه موجب پایین آمدن اسید آمینه‌ای به نام تیروزین می‌شود و تیروزین موجب تولید موادی شبیه دوپامین در مغز می‌شود که در توان تصمیم‌گیری و قضاوت مغز تاثیرگذار است.سپید
Your Doctor

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: