کد خبر: ۱۵۹۱۴۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۴ تير ۱۳۹۶ - 2017July 15
در دولت تدبیر و امید در بخش امور بین الملل این سازمان اقدامات خوبی صورت گرفت که از جمله آن می توان به بهره گیری از تجربیات تامین اجتماعی سایر کشورها و انتقال دانش نوین به سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد.
شفا آنلاین>سلامت>سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: در دولت تدبیر و امید در بخش امور بین الملل این سازمان اقدامات خوبی صورت گرفت که از جمله آن می توان به بهره گیری از تجربیات تامین اجتماعی سایر کشورها و انتقال دانش نوین به سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد.

به گزارش شفا آنلاین، اداره کل امور بین الملل سازمان تامین اجتماعی به عنوان پل ارتباطی با مجامع تخصصی بین المللی و متخصصان(experts) این حوزه در فراسوی مرزها، همواره سعی دارد با تکیه بر راهبردهای کلان سازمان، ضمن ارتقای جایگاه سازمان در نهادهای بین المللی به انتقال، توسعه و بکارگیری دانش روز تامین اجتماعی در حوزه های بیمه ای، درمانی و سرمایه گذاری کمک کند.

براساس این گزارش، در خصوص گسترش ارتباطات و حضور موثر در مجامع بین المللی و بهره گیری از تجربیات تامین اجتماعی سایر کشورها، حوزه امور بین الملل اقدامات متعددی انجام داه است.

گسترش همکاری ها و به عضویت درآوردن سازمان تامین اجتماعی در مجامع بین المللی ذیربط با هدف شناساندن و معرفی سازمان به عنوان یکی از بزرگ ترین نهادهای اجتماعی و بیمه‌ای خاورمیانه، بهره گرفتن از مزایا و ظرفیت های قابل استفاده عضویت در این مجامع و تعاملات دوجانبه و بهره مندی از آخرین تجربیات بین المللی با حضور در شبکه های تخصصی تأمین اجتماعی در سطح جهانی، بخشی از اقدامات انجام شده در حوزه امور بین الملل به شمار می رود.

همچنین نقش‌ آفرینی در سازمان ها و مجامع بین ‌المللی ذیربط با شرکت فعال در مباحث کارشناسی و مدیریتی، شوراها و کمیسیون های فنی و تخصصی این مجامع، زمینه‌سازی برای حضور کارکنان توسعه‌یافته و آموزش دیده سازمان در پست های سازمانی و کرسی های مدیریتی و کارشناسی و تدوین و راه ‌اندازی سایت خارجی سازمان(Organization) بخش دیگری از اقدامات در این حوزه است.

اعزام همکاران بخش های مختلف سازمان به رویدادهای علمی و تخصصی تأمین اجتماعی با هدف ارتقای توان علمی و اجرایی آنان و نیل به رهیافت های جدید در حوزه ‌های تخصصی، عقد قرارداد و موافقت نامه ‌های همکاری با کشورهای دیگر برای ایجاد پوشش های بیمه ‌ای متقابل و قابلیت انتقال سوابق و مشارکت در اجرای طرح ها و پروژه ‌های بین‌ المللی تامین اجتماعی و همکاری با سازمان ISSA در طرحهای آموزشی آن سازمان (The ISSA Training Consortium) از دیگر فعالیت های حوزه امور بین الملل سازمان تامین اجتماعی در دولت یازدهم است.

در راستای مدیریت و انتقال دانش نوین تامین اجتماعی به سازمان از طریق روش های کارآمد و موثر، فعالیت های مختلفی از سوی این حوزه اجرا شده است که می توان به شناسایی و ایجاد بانک اطلاعات مراکز آموزشی - پژوهشی، متخصصان و کارشناسان بین المللی در حوزه رفاه و تامین اجتماعی در سراسر جهان به منظور برنامه ریزی جهت استفاده از ظرفیت های علمی و اجرایی آنها، برگزاری دوره های آموزشی هدفمند براساس نیازسنجی با دعوت از متخصصان و مشاوران بین المللی به سازمان، اعزام همکاران سازمان برای انجام پروژه های پژوهشی و مطالعاتی و تبادل تجربیات در مجامع و سازمان های مرتبط بین المللی، مدیریت و اجرای دوره های آموزشی از راه دور(Online Training Courses)، مدیریت دانش نوین تامین اجتماعی، انتقال و انباشت این علوم از طریق تدوین، ترجمه و تنظیم متون تخصصی تامین اجتماعی در حوزه های هدفگذاری شده اشاره کرد.

از دیگر اقدامات حوزه بین الملل تامین اجتماعی، مساله یابی و اولویت بندی چالش های حوزه های تخصصی سازمان و یافتن راهکارهای کارشناسی برای آنها است که در این راستا ایجاد شورای نمایندگان معاونت های سازمان در بخش بین الملل و دبیرخانه دائمی برای آن به منظور ارتباط دائم و جریان مستمر نیازسنجی از حوزه های تخصصی سازمان به بخش بین الملل و تشکیل کارگروه ویژه در بخش بین الملل سازمان برای تشریک مساعی و یافتن راهکار های تخصصی در حوزه بیمه ای، درمانی و سرمایه گذاری در سطح جهانی از جمله این برنامه هاست.

در دوره چهار ساله دولت یازدهم، 58 هیات خارجی از سازمان تامین اجتماعی بازدید و با مدیران این سازمان دیدار و گفتگو داشته اند. در همین دوره 35 جلد کتاب، مقالات تخصصی و گزارش های سالیانه ایسا و همچنین ٩١ عنوان مقاله در حوزه رفاه و تامین اجتماعی ترجمه و چاپ شده است.

همچنین، در سال 95 برای اولین بار در ایران سمینار منطقه ای اتحادیه بین المللی تامین اجتماعی(ایسا) در تهران برگزار شد.

سازمان تامین اجتماعی اکنون بیش از 42 میلیون تن از اقشار گوناگون مردم شامل بیمه شدگان و بازنشستگان و اعضای خانواده آنان را تحت پوشش قرار داده است.

خدمات سازمان تامین اجتماعی هم اکنون به بیش از 14 میلیون بیمه شده اصلی و افراد خانواده شان، سه میلیون مستمری بگیر و اعضای خانواده که درمجموع به بیش از پنج میلیون تن می رسند و تمام ابعاد زندگی و معیشت آنان متاثر از فعالیت های سازمان است، ارایه می شود، همچنین کارفرمایان و مدیران بیش از یک میلیون و 500 هزار کارگاه و واحد تولیدی کشور نیز با سازمان در ارتباط هستند.

مطابق اصل 29 قانون اساسی، برخورداری از تامین اجتماعی حق همگانی است و سازمان تامین اجتماعی نیز در راستای اجرای این اصل از قانون اساسی خدمات گسترده ای را شامل 18 مزیت برای شرایط مختلف از قبیل بیماری، سالمندی، بارداری، بیکاری و از کار افتادگی به بیش از نیمی از جمعیت کشور ارائه می دهد.

سازمان تامین اجتماعی در سراسر کشور دارای مراکز مختلف بیمه ای و درمانی است، 356 بیمارستان و درمانگاه تامین اجتماعی بخش قابل توجهی از خدمات درمانی مورد نیاز بیمه شدگان را به صورت رایگان تامین می کند و علاوه بر این تقریبا تمامی بیمارستان ها و درمانگاه های کشور اعم از مراکز دولتی و خیریه و خصوصی و همچنین آزمایشگاه ها، داروخانه ها و مطب پزشکان با سازمان تامین اجتماعی طرف قرارداد هستند و بخش اعظم هزینه درمانی بیمه شدگان و بازنشستگان مراجعه کننده به این مراکز نیز توسط این سازمان پرداخت می شود.

بخش بیمه ای سازمان تامین اجتماعی دارای 480 شعبه در سراسر کشور است و خدمات بیمه ای گسترده این سازمان از طریق این واحدها به جامعه تحت پوشش ارائه می شود، همچنین برای تسهیل امور و دسترسی آسان تر مردم به سازمان شعب اقماری و کارگزاری های سازمان نیز به عنوان واحدهای وابسته به شعب مشغول به فعالیت هستند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: