زنجبیل نه تنها یک ادویه معطر و خوشمزه در غذا و نوشیدنی هاست بلکه مطالعات جدید نشان می دهد که زنجبیل، یک دشمن سرسخت برای انواع سرطان ها به شمار می رود.
شفا آنلاین>سلامت>زنجبیل نه تنها یک ادویه معطر و خوشمزه در غذا و نوشیدنی هاست بلکه مطالعات جدید نشان می دهد که زنجبیل، یک دشمن سرسخت برای انواع سرطان ها به شمار می رود.
به گزارش شفا آنلاین،زنجبیل (Ginger)نه تنها یک ادویه خوشمزه در غذا و نوشیدنی هاست بلکه یک درمان عالی برای رفع حالت تهوع و بیماری های حرکتی نیز می باشد.شگفت آور تر اینکه مطالعات جدید نشان می دهند که زنجبیل یک دشمن سرسخت برای انواع سرطان ها به شمار می رود.یک تحقیق در دانشگاه ایالتی جورجیا مشخص کرد که زنجبیل توانست ۵۶ درصد سایز یک تومور سرطانی پروستات در موشها را کاهش دهد. همچنین موجب کاهش التهاب از طریق فراهم کردن آنتی اکسیدان در این موشها گردید.
همچنین در تحقیق دیگری که در مجله PLoS منتشر گردید مشخص شد که شوگاول (۶-shogaol) که یکی از اجزای زنجبیل است که سلولهای بدخیم سرطان پستان را مورد هدف قرار میدهد و بسیار قوی تر از شیمیدرمانی موجب نابودی سلولهای بنیادی عامل سرطان میگردد.
(۶-shogaol) در ریشه خشک شده و هم پخته شده زنجبیل موجود است و به طرز شگفت آوری موجب نابودی سلولهای بنیادی سرطانی میگردد. این ماده شگفت آور فقط با سلولهای سرطانی سروکار دارد و سلولهای سالم بدن را به حال خود میگذارد. درست برخلاف درمانهای معمول سرطان که مشکلات زیادی برای بیمار به وجود میآورند و برای وی بسیار مضر هستند.