کد خبر: ۱۵۸۲۶۵
تاریخ انتشار: ۰۲:۳۰ - ۱۸ تير ۱۳۹۶ - 2017July 09
محققان سوئدی با مطالعه روی بیش از 100 بیمار مبتلابه دیابت نوع 1، دریافتند افرادی که هنوز هم انسولین را تولید می‌کنند، باوجود ابتلا به دیابت نوع 1، دارای سطح بالایی از پروتئینی به نام اینترلوکین 35 هستند.
شفا آنلاین:   تقریبا نیمی از افراد مبتلابه دیابت نوع 1 بیش از یک دهه پس از تشخیص بیماری، هنوز انسولین تولید می‌کنند. یافته‌های جدید، پیش‌فرض‌های پیشین را مبنی بر اینکه افراد مبتلابه دیابت نوع 1 توانایی تولید هیچ‌گونه انسولین<Insulin> را ندارند، به چالش کشیده است.     



به گزارش شفا آنلاین:محققان سوئدی با مطالعه روی بیش از 100 بیمار مبتلابه دیابت نوع 1، دریافتند افرادی که هنوز هم انسولین را تولید می‌کنند، باوجود ابتلا به دیابت نوع 1، دارای سطح بالایی از پروتئینی به نام اینترلوکین 35 هستند. به نظر می‌رسد این پروتئین نقش مهمی در سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کند. تحقیقات گذشته نشان داده بود که سطح متوسط اینترلوکین 35 در هر دو گروه افراد مبتلابه دیابت نوع 1 تازه تشخیص داده‌شده و افرادی که مدتی از بیماری آنها می‌گذرد در مقایسه با افراد سالم، پایین‌تر است. دیابت نوع 1 یک بیماری خود‌ایمنی است که باعث حمله ‌‌اشتباه سیستم ایمنی بدن به سلول‌های سالم در پانکراس که انسولین تولید می‌کنند، می‌شود. این افراد بدون انسولین کافی قادر به تامین نیازهای روزانه بدن خود نیستند و برای زنده ماندن، باید انسولین ازدست‌رفته را از طریق چند تزریق روزانه یا پمپ انسولین، جایگزین کنند. این محققان مطالعات جدیدی را پیرامون بررسی افزایش تولید انسولین در بیماران مبتلابه دیابت نوع 1 آغاز کرده‌اند. سپید
HealthDay

برچسب ها: دیابت ، انسولین ، پروتئین
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: