کد خبر: ۱۵۷۹۳۷
تاریخ انتشار: ۰۵:۳۰ - ۱۵ تير ۱۳۹۶ - 2017July 06
این سوپ با مرغ خوشمزه میشه اما اگه سبزی خوار هستید می تونید مرغ رو حذف کنید و به جای مرغ از ساقه های سبزیجات استفاده کنید.
شفا آنلاین: مواد این غذا رو باید از قبل آماده کنید. مثلا سبزیجات رو خرد کنید و مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید. این دستور سوپ که ترکیبی از چغندر، کلم، هویج و سیب زمینی با زنجبیل و خامه ترش هست به قدری خوشمزه ست که حتی اگه به چغندر علاقه نداشته باشید عاشق این سوپ میشید.
 
مواد لازم برای ۶ نفر:

  •     ½ پیاز
  •     ۴ حبه سیر
  •     ۲ عدد ساقه کرفس
  •     ½ کلم کوچک (سفید یا قرمز)
  •     ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
  •     ۱-۲ عدد هویج
  •     ۲ الی ۳ عدد چغندر
  •     ۲ عدد سینه مرغ
  •     ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  •     نمک به مقدار لازم
  •     ۳ الی ۴ پیمانه آب مرغ
  •     ۲ قاشق چای خوری شوید تازه خرد شده
  •     ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
  •     آب یک عدد لیمو
  •     خامه ترش برای تزئین
 


دستور تهیه:

1. ابتدا سبزیجات را آماده کنید. پیاز را از وسط دو نیم کنید و خلالی خرد کنید.



2. سپس حبه های سیر را پوست گرفته و خرد کنید. ساقه های کرفس را هم خرد کنید.



3. یک عدد کلم قرمز را نصف کرده و همانند تصویر خرد کنید. خرد شده کلم باید به اندازه ۴ پیمانه باشد.



4. سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلالی و نازک خرد کنید.



5. سپس هویج ها را درست مثل سیب زمینی ها به شکل خلالی خرد کنید.



6. چغندرها را پوست گرفته و مثل سیب زمینی خلالی خرد کنید. در این جا از ۲ عدد چغندر بزرگ (حدود ۴ پیمانه) استفاده شده اما بهتر است ۳ عدد چغندر کوچک استفاده کنید. چون چغندرهای کوچک شیرین تر هستند.



7. اکنون که تمام سبزیجات آماده شده اند شروع به پخت سوپ می کنیم.



8. روغن زیتون را داخل قابلمه داغ کنید.



9. به مدت ۲ الی ۳ دقیقه پیازها را در روغن زیتون تفت می دهیم تا زمانی که پیازها نرم و شفاف شوند.



10. سپس سیر و کرفس را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.



11. باقیمانده سبزیجات چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را اضافه کرده و خوب هم می زنیم.


 

 

12. نمک و فلفل به مقدار دلخواه اضافه می کنیم.



13. سپس آب مرغ را اضافه می کنیم. (اگر دوست داشته باشید می توانید به جای آب مرغ آب سبزیجات اضافه کنید) و منتظر می شوید تا آب بجوشد. بعد از جوشیدن درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را کم کنید تا سوپ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد.



14. زمانی که سوپ در حال پختن است می توانید مرغ را آماده کنید. روی مرغ ها کمی نمک و فلفل بزنید، داخل تاوه کمی روغن زیتون بریزید و مرغ ها را داخل تاوه قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه درب تاوه را ببندید تا مرغ ها بپزد.



برچسب ها: سوپ ، مرغ ، چغندر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: