به گزارش شفا آنلاین: برای این کار
به برنامهریزی نیاز است و نه اینکه از وعدههای غذایی صرف نظر شود. این
کار باعث میشود که راضی بمانید و بتوانید به غذاهای پرچرب نه بگویید.
بهترین کار اینست که در طول روز وعدههای کوچک با تعداد زیاد میل
کنید. یا بهتر آن باشد که سه وعده اصلی، دو میاوعده و یک دسر کمکالری مصرف
کنید. اغلب افراد به این نتیجه میرسند که میانوعدههای صبحگاهی و
عصرگاهی باعث تداوم پیروی از رژیم میشود.
برای برنامهریزی یک رژیم با وعدههای کوچک، میتوان برای پنج وعده
۲۰۰ تا ۲۵۰ کالری در ساعتهای ۷، ۱۰، ۱۳، ۱۶ و ۱۹ برنامه ریخت. برای
برنامهریزی یک رژیم با سه وعده اصلی و دو میانوعده، میتوان صبحانه،
میانوعده صبحگاهی، نهار، میانوعده عصرگاهی و بعد شام و دسر را در نظر
داشت. میانوعدهها را باید حدود دو ساعت پس از صبحانه و نهار میل کرد.
پس از برنامهریزی باید وعدهها را مشخص کرد. باید از پروتئینهای
خالص، لبنیات کمچرب، غلات، میوهها، سبزیجات و چربیهای سالم برای قلب
استفاده کرد.
میانوعدهها روشی عالی برای شامل کردن میوه و سبزیجات در روز هستند.
برخی میانوعدههای سبزیجاتی عالی عبارتند از:
• نوارهای فلفل دلمه
• هویجهای کوچک
• نخود فرنگی
MedLinePlus،
MedLinePlus،