کد خبر: ۱۵۵۹۷۶
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۹ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - 2017June 18
وجود زرشک و قارچ و زعفران طعم مطبوعی را به این ته‌ چین داده است.

شفا آنلاین:مواد لازم:

  • برنج : 4 پیمانه
  • ماست: یک لیوان
  • زعفران: یک قاشق چای‌خوری
  • زرشک: یک قاشق غذاخوری
  • مرغ: 300 گرم
  • پیاز: یک عدد
  • قارچ: 100 گرم
  • زرده تخم‌مرغ: 3 عدد
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: نصف لیوان



طرز تهیه:


1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.

2. بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

3. در یک ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.

4. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.

5. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.

6. برنج آب‌کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.

7. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.

8. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.

9. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.
برچسب ها: ته چین ، قارچ ، زعفران ، برنج
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: