1.
بادام هندی ها را آسیاب کنید. سپس فلفل سبز، زنجبیل و سیر را آسیاب کنید و
کنار بگذارید. در آخر گوجه فرنگی ها را در همان ظرف آسیاب پوره کنید و
جداگانه کنار بگذارید.
2.
سر و ته بامیه ها را بزنید و در اندازه های ۳ سانتیمتری نصف کنید. ۱ و ½
قاشق غذاخوری روغن را داخل تاوه بریزید و داغ کنید. سپس بامیه ها را در
روغن بریزید و مقداری نمک روی آن بریزید.
3. بامیه ها را سرخ کنید تا کمی تیره و اندازه آن ها کوچک شود. گاز را خاموش کنید و بامیه ها را در ظرف دیگری بریزید.
4.
2 قاشق غذاخوری روغن را در همان تاوه بریزید. دانه های رازیانه را به آن
اضافه کنید. وقتی صدای ترق تروق دانه ها شروع شد پیاز خرد شده را اضافه
کنید و تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن شدند ترکیب فلفل سبز، زنجبیل و سیر
را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
5. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید تا زمانی که روغن از گوجه ها جدا شد بجوشد.
6. پودر زردچوبه، فلفل قرمز، نمک و ادویه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
7. کشک و پودر گشنیز و زیره و بادام هندی آسیاب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
8. در آخر بامیه ها را اضافه کنید و هم بزنید.
9. سپس بگذارید به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روی شعله ملایم گاز بپزد.
10. گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف دیگری بریزید. روی آن را با برگ گشنیز تزئین کنید و تا زمانی که غذا گرم است سرو کنید.