کد خبر: ۱۵۴۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - 2017May 31
محققان تاکنون بر این باور بودند که مرکز پردازش بصری مغز در چند سال اول زندگی متوقف می‌شود، اما مطالعات جدید این تصور را به چالش کشیده و نشان داده رشد بینایی تا میانسالی ادامه دارد.

شفا آنلاین>سلامت>نتایج مطالعات جدید نشان داده است رشد بینایی تا 40 سالگی ادامه دارد.

به گزارش شفا آنلاین، محققان تاکنون  بر این باور بودند که مرکز پردازش بصری مغز در چند سال اول زندگی متوقف می‌شود، اما مطالعات جدید این تصور را به چالش کشیده و نشان داده رشد بینایی تا میانسالی ادامه دارد.

نتایج این بررسی تاثیر قابل توجهی در افراد مبتلا به آمبلیوپی(Amblyopia) دارد. آمبلیوپی، اختلال چشم است که به اصطلاح تنبلی چشم نامیده می‌شود.

محققان دریافتند چشم انسان بیشتر از آنچه قبلا تصور می‌شد، رشد می‌کند و این مطالعه برای اصلاح این عارضه (تنبلی چشم) در بزرگسالی موثر است.

گروهی از محققان به سرپرستی کاترین مورفی، استاد گروه روانشناسی(Psychology) و علوم اعصاب دانشگاه مک مستر در انتاریو، کانادا بر روی تحول قشر بینایی اولیه مغز انسان با بافت مغز بعد از مرگ در 30 نفر از افراد که در محدوه سنی 20 روز تا 80 سال قرار داشتند بررسی‌هایی انجام دادند.

تاکنون، این دیدگاه که آستانه بلوغ قشر بینایی اولیه در چند سال اول زندگی به پایان می‌رسد، پذیرفته شده بود. این باور سنتی بر اساس مطالعات آناتومیک عملکرد سیناپس بود و همچنین ارتباط بین درون قشر مغز، بین قشر مغز و مناطق دیگر مغز.

با این حال، محققان پیش از این دریافته بودند برخی از پروتئین‌ها در قشر بینایی فراتر از سال‌های اولیه زندگی رشد می‌کنند.

آنها اظهار کردند: از هر 100 کودک در ایالات متحده دو تا سه نفر به آمبلیوپی مبتلا هستند.

برچسب ها: محققان ، بهداشت ، سلامت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: