ترشی جزء جدانشدنی سفره کدبانوهای ایرانی است، بیشتر خانمها سعی میکنند که برای تمام سال ترشی تهیه کنند تا در کنار غذا از میل کردن آن لذت ببرند.
شفا آنلاین>تغذیه>ترشی بندری یکی از انواع چاشنی های غذایی تند و خوشمزه است که طرز تهیه آن در مطلب زیر آمده است.
به گزارش شفا آنلاین،ترشی
جزء جدانشدنی سفره کدبانوهای ایرانی است، بیشتر خانمها سعی میکنند که
برای تمام سال ترشی تهیه کنند تا در کنار غذا از میل کردن آن لذت ببرند. ترشی(Pickle)
از قدیم روشی رایج برای نگهداری از میوهها و سبزیها برای مدت طولانی
بوده طوری که ملوانها هم به همراه خوراکیها استفاده میکردند.
ما
نیز آموزش تهیه ترشی بندری را برایتان آماده کرده ایم که میتوانید به جای
خرید آن، خود در خانه تهیه و مصرف کنید و از سلامت آن مطمئن باشید.
مواد لازم:
تمبر هندی یک بسته
موسیر به میزان دلخواه
هویج سه عدد
خیار سه عدد
رب انار ترش یک لیوان
کرفس ۳ شاخه
گل کلم یک کیلو
فلفل سبز به میزان دلخواه
سیب زمینی ترشی نیم کیلو
گوجه فرنگی پنج عدد
سبزیهای معطر و ادیوه جات به میزان دلخواه
طرز تهیه ترشی بندری:
فلفلهای سبز را در آب جوش قرار دهید تا به خوبی نرم شود.
تمبر هندی را در داخل یک ظرف قرار داده و برروی آن سرکه بریزید و سپس هستههای آن را جدا کنید.
گوجه فرنگی هارا به صورت مربعی خرد کنید.
هویج و سیب زمینی ترشی را به صورت خرد شده درآورید.
گرفس ها را خرد کنید و به هویج و سیب زمینیهای خرد شده اضافه کنید.
موسیرها را چند دقیقه در آب قرار دهید تا خیس شوند و بعد از شستن، قسمتهای زاید را از آن جدا و سپس مورد استفاده قرار دهید.
بوتههای گل کلم را به خوبی خرد کنید.
سبزیهای معطر و ادویه جات را به تمام مواد بالا به صورت میکس اضافه کنید.
رب انار و گوجه فرنگی را به همراه تمبر هندی رقیق شده با سرکه مخلوط کنید.
مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.
نمک
را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید، استفاده از مقدار بیشتری نمک در
صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را افزایش خواهد داد.