شفا آنلاین>اجتماعی>معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: فرد بهبودیافته در جامعه پس از تحمل سختیهای فراوان در قدم اول پس از پاکی، مشکل امرار معاش خواهد داشت لذا باید به اشتغال به عنوان چرخه آخر درمان برای این افراد توجه شود.
به گزارش شفا آنلاین، دکتر پرویز افشار در جلسه ٤٢ کمیته تخصصی توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر که صبح امروز در مجموعه فرهنگی شقایق با حضور اعضای کمیته برگزار شد گفت: این کمیته طی سال های گذشته رشد قابل قبولی داشته است و امیدوارم در سال ٩٦ نیز این رشد فزاینده ادامه یابد.
وی افزود: در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ، نگاه و فعالیت ما در حوزه مبارزه با مواد مخدر می بایست درون زا باشد به گونهای که کشورهای جهان، به تأسی از فعالیت های کشور ما، عمل کنند و در واقع الگوی موفق دنیا باشیم.
افشار از ورود سمن های جدید به کمیته تخصصی توسعه مشارکتهای مردمی و سازمان های مردم نهاد ستاد استقبال کرد و گفت: اگر کانونهای دیگری هم هستند که در هر یک از ابعاد مبارزه با مواد مخدر می توانند یاری گر ما باشند، از همکاری با آنها استقبال می کنیم تا مشارکت حداکثری در این عرصه ایجاد شود.
معاون دبیرکل ستاد بیان کرد: سازمان های غیردولتی قدم های اساسی در حوزه مبارزه با مواد مخدر برداشته اند و توجه زیادی به حوزه های کاهش آسیب، حرفه آموزی، توانمندسازی و اشتغال(Occupation) دارند که باز هم می بایست توجه بیشتری شود چرا که فرد بهبودیافته در جامعه پس از تحمل سختیهای فراوان در قدم اول پس از پاکی، مشکل امرار معاش خواهد داشت که باید چرخه آخر درمان برای این افراد تکمیل شود.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛افشار در پایان با بیان اینکه ۱۷۰ کشور اعلام کردند که مشکل اول و اصلی آنها اعتیاد(Addiction) به مواد مخدر است، گفت: مواد مخدر و اعتیاد به آن، مشکل جهانی است، همه کشورها باید با توجه به تزاید مصرف مواد مخدر در دنیا تلاش کنند تا حجم اعتیاد را کنترل و کاهش دهند تا شاهد عدم گرایش نوجوانان و جوانان به این پدیده شوم باشیم.