کد خبر: ۱۵۲۲۱۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 15
این نوآوری در دانشگاه ملی استرالیا دنبال می شود جایی که دانشمندان به دنبال آن هستند تا تحولی بزرگ در فرآیند درمان اختلالات مغزی ایجاد کنند.
شفا آنلاین>سلامت>دانشمندان ماده ای ساخته اند که می توان بر روی آن سلولهای مغزی را رشد داد. این اتفاق تاریخی امکان تولید بخشهای مصنوعی نورونی با قابلیت به کارگیری در مغز را فراهم می کند.

به گزارش شفا آنلاین، این نوآوری در دانشگاه ملی استرالیا دنبال می شود جایی که دانشمندان به دنبال آن هستند تا تحولی بزرگ در فرآیند درمان اختلالات مغزی ایجاد کنند. به باور این دانشمندان، اکنون می توان به چشم اندازی فکر کرد که در آن امکان ساخت مدارات خاص با بهره گیری از سلولهای مغزی(Brain cells) وجود دارد.

این دانشمندان توانسته اند سلولهای مغزی را بر روی نوعی تراشه ویفر نیمه هادی رشد دهند. این فرآیند مبتنی بر الگوی نانوسیمها بوده است. در واقع این ریزساختارها همچون اسکلت داربستی برای رشد سلولهای مغزی عمل می کنند.

این دستاورد می تواند به عنوان پلت فورمی برای مطالعه چگونگی اتصال سلولهای مغزی به یکدیگر در نظر گرفته شود.

دکتر گاتام از دانشکده مهندسی دانشگاه ملی استرالیا که هدایت این پروژه(Project) را بر عهده داشته می گوید: آنچه که انجام داده ایم دریچه ای تازه به سوی ساخت پروتزهای نورونی باز می کند که می توان از آنها برای ترمیم مغزهای آسیب دیده از حواث، سکته و اختلالات مرتبط با زوال مرکز فرمانده بدن استفاده کرد.

دانشگاه ملی استرالیا اعلام کرده که این پروژه نخستین مورد در نوع خود در دنیا به حساب می آید که نشان می دهد مدارات نورونی رشد داده شده بر روی داربستهای ساخته شده از سیمهای نانویی چگونه عمل می کنند.

برچسب ها: تراشه ، سلامت ، مغز
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: