کد خبر: ۱۵۲۱۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 14
از دیدگاه طب سنتی بدن افراد از اخلاط چهارگانه سودا, صفرا, بلغم و دم تشکیل شده است که غلبه هر کدام از این اخلاط در بدن موجب بروز بیماری می‌شود.
شفا آنلاین>سلامت>از دیدگاه طب جدید غذاهای حاوی فلفل قرمز(Chili) و خردل متابولیسم بدن را تا ۳۳درصد بیشتر از غذاهای بدون ادویه افزایش می‌دهند همچنین برای افراد دچار غلبه صفرا مصرف سیب، گلابی، آلبالو، گیلاس، آلو بسیار مفید بوده و عرق کاسنی و عرق شاهتره بهترین نوشیدنی است.

به گزارش شفا آنلاین،از دیدگاه طب سنتی بدن افراد از اخلاط چهارگانه سودا, صفرا, بلغم و دم تشکیل شده است که غلبه هر کدام از این اخلاط در بدن موجب بروز بیماری می‌شود.

پرهیزات غذایی در غلبه خلط صفرا

افراد دچار غلبه گرمی و خشکی از مصرف بیش از حد تخم مرغ، سیر، پیاز، ادویه‌های تند و تیز، غذاهای چرب و شیرین، بادمجان، موز، خربزه، آناناس، طالبی،گردو، پسته، فندق، نارگیل، سیاه دانه، شنبلیله و ریزه‌خواری (این که انسان مدام در حال غذا خوردن باشد مثل تخمه شکستن و خوردن تنقلات) و ... پرهیز کنند.

از تمامی غذاها و نوشیدنی‌هایی که دارای مزاج گرم به ویژه گرم و خشک (مخصوصا در هوای گرم) هستند، پرهیز و در صورت ضرورت و نیاز حتما با مصلحات آن و به مقدار خیلی کم استفاده شود.

از دیدگاه طب جدید غذاهای ادویه‌دار، اثر گرمازایی غذا را افزایش داده و طولانی می‌کنند مثلا غذاهای حاوی فلفل قرمز و خردل متابولیسم(metabolism) بدن را تا 33 درصد بیشتر از غذاهای بدون ادویه افزایش می‌دهند, این افزایش گرما برای افراد دارای مزاج گرم و خشک مفید نیست.

غذاهای مفید برای افراد دچار غلبه گرمی و خشکی

مصرف انواع مرکبات، انار، شاه‌توت، خیار، سیب، گلابی، آلبالو، گیلاس، آلو، شفتالو,گوجه سبز، زرشک، هندوانه، کدو خورشی، هویج فرنگی، روغن زیتون، سوپ جو، پاچه گوسفند همراه با تعدادی آلو بخارا، سبزیهایی مانند کاهو،  اسفناج(Spinach)، لیمو ترش تازه، بامیه، برگه هلو و زردآلو، مغز بادام خام، برنج سفید با روغن زیتون، کدو حلوایی، نخود فرنگی، عدس، ماش، جوی دوسر، رب انار، آب انار، لواشک خانگی، گریپ فروت، ترنجبین، شیرخشت، تمر هندی، نان جو، آش جو، بذرهای ملین مانند اسفرزه، بارهنگ، ترشی‌های طبیعی، مغز فلوس همچنین عرق کاسنی و عرق شاهتره بهترین نوشیدنی برای افراد دچار غلبه گرمی و خشکی هستند.

برچسب ها: متابولیسم ، طب ، اسفناج
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: