کد خبر: ۱۵۱۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 12
کارشناسان نوشیدن چای سبز را عاملی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان می‌دانند، چرا که میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در آن ۱۰۰ برابر تاثیرگذارتر از ویتامین C و ۲۵ برابر تاثیرگذارتر از ویتامین E است.
شفا آنلاین>سلامت>خواص چای سبز(Green tea) به قدری بیشمار است که در یک عبارت می‌توان آن را درمان تمام بیماری‌ها و راهی برای زیبایی و تناسب اندام معرفی کرد.

به گزارش شفا آنلاین،کارشناسان نوشیدن چای سبز را عاملی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان می‌دانند، چرا که میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در آن ۱۰۰ برابر تاثیرگذارتر از ویتامین C و ۲۵ برابر تاثیرگذارتر از ویتامین E است.
 
یکی از دلایل اصلی ضد پیری بودن چای سبز وجود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان به ویژه آنتی اکسیدان‌های موثر در حفظ شادابی و جوانی موجود در چای سبز است. آنتی اکسیدان‌ها یکی از شاخص‌ترین عوامل برای حفظ سلامتی و شادابی سلول‌های بدن، با به تعویق انداختن شروع روند پیری سلول‌ها هستند.
 
یکی دیگر از اثرات مثبت چای سبز، کاهش قابل توجه میزان کلسترول(Cholesterol) خون است. به ویژه آنکه چای سبز باعث کاهش میزان کلسترول بد و افزایش میزان کلسترول خوب می‌شود. این تاثیر نه تنها میزان کلسترول بدن را در حد متعادل نگه داشته و میزان کلسترول خوب را افزایش می‌دهد، بلکه مانع از بروز سکته قلبی و سایر بیماری‌های قلبی - عروقی می‌شود.

برچسب ها: چای سبز ، چای سبز ، کلسترول
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: