کد خبر: ۱۵۱۶۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017May 10
بر اساس نوشته‌های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت ۲۰۰۰ ساله دارد و چینی ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند.
شفا آنلاین>تغذیه>گوجه سبز(Prunus) نام درختی است از تیره گل سرخیان که میوه آن کوچک و آبدار، دارای پوست نازک به رنگ سبز یا سرخ و یک هسته سخت است.
به گزارش شفا آنلاین،بر اساس نوشته‌های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت ۲۰۰۰ ساله دارد  و چینی ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند.

درختان گوجه سبز در نواحی معتدل بهترین رشد را دارند و در آب و هوای ملایم به رنگ‌های ارغوانی، قرمز، نارنجی، زرد و سبز روشن در می‌آیند.

 این میوه به سرعت می‌رسد و مدت نگهداری آن در یخچال ۴ روز است که به صورت تازه و پخته در خورش‌ها نیز مصرف می‌شود.

این میوه غنی از ویتامین C، اسید مالیک و اسید سیتریک(Citric acid) است که مصرف زیاده از حد گوجه سبز موجب  نفخ معده می‌شود.

گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.

این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: