به گزارش شفا آنلاین:- کم خوردن غذاهای خون ساز ( مانند شیرینی ها و انواع گوشت ) و در عوض خوردن غذاهایی مانند آش های ساده کم گوشت با چاشنی ترش، کاهو سکنجبین، سمنو و ... که انرژی پایه را تامین می کنند ولی خاصیت غذایی کمتری دارند.
- خوردن سوپ جو، ماالشعیر طبیعی و چلو گشنیز با گوشت جوجه خروس برای تقویت سیستم ایمنی و قوای جسمی و نوشیدن عرق کاسنی و یا عرق شاهتره به جای آب
- پرهیز از مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی
- پرهیز از پرخوری ، برهم خوری و با هم خوری
- کاهش خوراکی های تلخ ، تند و تیز ، و شور که مزاج گرم دارند مانند آجیل شور، گردو و دیگر مغزها و همچنین ادویه تند
- مصرف نوشیدنی های خنک مانند شربت ریواس، شربت عناب، شربت نارنج، لیمو و به
- پرهیز از نوشیدن آب با معده خالی
- پرهیز از ورزش شدید و انجام ورزش معتدل
- پرهیز از جنبش های زیاد روانی، چون خشم و اضطراب
- پرهیز از حمام یا سونای خیلی گرم
نکته :
- بهترین پوشش فصل بهار، لباسهایی با جنس کتان است؛ چرا که این نوع پارچه به لحاظ مزاج و طبع، سازگاری زیادی با فصل بهار دارد.
-
همچنین نوشیدن عرق های گیاهی به ویژه گیاهان بهاره چون شاهتره، کاسنی و
خرفه، در پیشگیری از ابتلا به حساسیت ها و آلرژی های فصلی توصیه شده است.
پزشک آنلاین