به گزارش شفا آنلاین، ویلیام الدر، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کنتاکی، در این مورد می گوید: دستورالعمل های فعلی پزشکی ماساژدرمانی را بر استفاده از داروهای مسکن کمردرد ارجح می داند.
کمردرد مشکلی شایع است که عمدتاً برای اکثر افراد کوتاه مدت است. اما به گفته محققان، برای حدود ۱۵ درصد از افراد مبتلا به کمردرد این مشکل مزمن شده و تا بیش از سه ماه بطول می انجامد.
درحال حاضر گزینه های درمانی موثر زیادی برای کمردرد وجود ندارد و پزشکان غالباً مسکن های نظیر اوکسی کونتین یا پرکوست را برای تسکین درد تجویز می کنند که البته با ریسک اعتیاد همراه هستند.
طبق اعلام موسسه ملی آرتروز(Arthritis) آمریکا، سایر درمان های احتمالی شامل ورزش، تزریق استروئید، تغییرات رفتاری، کایروپراکتیک، طب سوزنی و جراحی است.
در این مطالعه پزشکان ماساژدرمانی(Massage therapy) را برای افراد مبتلا به کمردرد تجویز کردند. محققان دریافتند بعد از ۱۲ هفته نیمی از شرکت کنندگان، درد کمتری داشتند و بسیاری دیگر هم بعد از سه ماه کاهش درد خود را گزارش کردند.
تحقیق همچنین نشان داد ماساژدرمانی برای بیماران ۵۰ سال به بالا کارآمدی بیشتری داشت اگرچه بیماران جوان تر هم از آن بهره بردند.