اکثرا و در حالت دیفالت، همیشه ماکارونی و اسپاگتی را با گوشت قرمز چرخ کرده درست می کنیم.
شفا آنلاین: اکثرا و در حالت دیفالت، همیشه ماکارونی و
اسپاگتی را با گوشت قرمز چرخ کرده درست می کنیم. اما در این مطلب، کوفته
هایی از مرغ داریم که می خواهیم اسپاگتی را با آنها سرو کنیم.مواد لازم:- اسپاگتی: 200 گرم
- گوشت مرغ (چرخ کرده): 400 گرم
- پنیر پارمزان (رنده شده): 4 قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- سس کچاپ: یک قاشق سوپ خوری
- سس خردل: یکم قاشق سوپ خوری
- فلفل قرمز (ریز خرد شده) یک عدد
- پیاز (خرد شده): یک عدد
- گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده): 450 گرم
- آب مرغ: یک پیمانه
- خامه: 2 قاشق سوپ خوری
- پودر آویشن: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1.
اسپاگتی را مطابق دستورالعمل روی آن بپزید و کنار بگذارید، گوشت مرغ چرخ
کرده، سس کچاپ، سس خردل، فلفل قرمز ریز خرد شده، 3 قاشق سوپ خوری پنیر
پارمزان رنده شده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و به خوبی ورز
دهید.
2. گلوله
های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کنار بگذارید. مقداری روغن را
در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کوفته ها را در آن سرخ کنید.
3.
پیاز خرد شده را در روغن تفت داده (حدود 3 الی 4 دقیقه) و گوجه فرنگی پوست
کنده و خرد شده، آب مرغ، پنیر پارمزان باقی مانده و پودر آویشن را اضافه
کنید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.
4.
کوفته قلقلی های تفت داده شده را اضافه کرده و دوباره به پخت مواد ادامه
دهید. در آخر که مواد غلظت یافت، خامه را اضافه کنید. اسپاگتی را به همراه
این سس و کوفته قلقلی ها سرو کنید.