در سوسیس و کالباس غیراستاندارد از مواد افزودنی غیرمجاز برای افزایش طول مدت ماندگاری استفاده میشود و همین مواد حساسیتهای شدید پوستی ایجاد میکنند
شفا آنلاین>تغذیه>مواد افزودنی موجود در سوسیس و کالباس سبب ایجاد التهاب و حساسیتهای پوست در فصل بهار میشود.به گزارش شفا آنلاین،پروین منصوری معاون پژوهشی مرکز تحقیقات پوست و سلولهای بنیادی(Stem Cells) دانشگاه علوم پزشکی تهران با
اشاره به مصرف سوسیس و کالباس و ایجاد حساسیتهای پوستی در افراد اظهار
داشت: مصرف سوسیس(Sausage) و کالباس غیراستاندارد میتواند سبب بروز حساسیتهای
مختلف در پوست و موی افراد شود که خارش شدید پوست یکی از این مشکلات است.
وی
بیان کرد: در سوسیس و کالباس غیراستاندارد از مواد افزودنی غیرمجاز برای
افزایش طول مدت ماندگاری استفاده میشود و همین مواد حساسیتهای شدید
پوستی ایجاد میکنند.
منصوری
عنوان کرد: در سوسیس و کالباس به دلیل استفاده از مواد افزودنی و حتی رنگی
برای افزایش طول مدت ماندگاری در فصل بهار امکان ابتلا به حساسیتهای
پوستی و اگزمای سرشتی تشدید شده و همین مسئله باعث ایجاد قرمزی پوست، خارش و
در موارد نادری التهاب آن میشود.
وی
تأکید کرد: برای فصل بهار استفاده از مواد غذایی تازه و طبیعی از قبیل
میوه و سبزیجات برای پیشگیری از حساسیتهای پوستی بسیار مفید و سودمند است.
وی
یادآور شد: مواد افزودنی موجود در سوسیس و کالباس میتواند علاوه بر بروز
بیماریهای مختلف حساسیتهای پوستی و اگزمای آتوتیپ را در فصل بهار افزایش
دهد و مشکلات مختلفی را برای افراد ایجاد کند.