ارزش غذایی سس سیب
فلاونوئیدهای
پوست سیب آنتی اکسیدان های خیلی زیادی هستند. فلانوئیدها ضمن مبارزه با
رادیکال های آزاد به سلامت بدن کمک کرده و همچنین با پشتیبانی از سیستم
ایمنی بدن، باعث پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا می شود.
ارزش غذایی 244 گرم یا یک فنجان سس سیب
کالری 102 کیلوکالری
چربی های اشباع شده 0
پروتئین 0
فیبر 3 گرم
کلسیم 1 درصد
ویتامین A 1 درصد
ویتامین C 80 درصد
آهن 2 درصد
فواید سس سیب در دوران بارداری
هنگامی
که باردار هستید، مریض شدن حتی اگر یک سرماخوردگی ساده باشد می تواند شما
را بیش از خود بارداری ناتوان کند و شما نمی توانید برای رفع سرماخوردگی
خود هر قرصی استفاده نمایید، بنابراین به میوه جات و سبزیجات دارای ویتامین
ها و دیگر آنتی اکسیدان ها مانند فلاونوئیدها توجه کنید تا سالم بمانید.
کسالت، علامت عمده سه ماهه اول بارداری است و می تواند باعث شود که بعضی
خانم ها کم حوصله و سست بمانند. مصرف غذاهای دارای آنتی اکسیدان می تواند
انرژی شما را در این سه ماهه خیلی خسته کننده ذخیره نماید.
مصرف سس سیب در دوران بارداری
اگر
می توانید سیب یا سس سیب ارگانیک(organic) بخرید تا سموم آفت کش را به بدن خود وارد
نکنید. اگر سیب ارگانیک موجود نبود از آب و مواد شوینده میوه و سبزیجات
برای شستن چربی روی پوست سیب استفاده کنید چون بیشتر سموم آفت کش در پوست
سیب یا زیر پوست آن می ماند ولی سیب را پوست نکنید زیرا پوست آن دارای
مقدار زیادی آنتی اکسیدان های خوب و ویتامین میوه است.
برای تهیه سس سیب(Apple) کافی است سیب ها را به خوبی شسته و هسته آن ها را در آورید، خرد کرده و در
یک قابلمه بریزید و درب آن را ببندید و اجازه دهید آرام بپزند. گه گاهی آن
را به هم بزنید تا نچسبند و نرم شود و به سس تبدیل گردد. می توانید برای
برطرف کردن تهوع صبحگاهی مقداری دارچین یا زنجبیل به آن اضافه نمایید. سس
سیب خانگی خود را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. می توانید آن
را روی کیک یا ماست و یا به تنهایی میل نمایید.